סקר עבודות מהגן ציורים וכו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן עושות עם העבודות מהגן של הילדים שומרות זורקות תולות על הקיר???
    אני עד עכשיו שמרתי הכל!!!! אבל אני מאמינה שבשלב מסויים אני אצטרך להפסיק עם זה לא ?
16 תגובות
עמוד 1
  • אני שומרת אבל צריך לעשות סינון

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לרוב שומרת... נדיר שאני זורקת דברים. ואם אני זורקת אז
    אני תמיד עושה את זה בשקט בלי שתראה (אולי היא תיעלב

טוהר
  • מסכימה איתכן צריך לשמור פשוט בשלב מסויים נראה לי שיגמר לי המקום חחח
  • אני שומרת ממש ממש מעט.
    רק דברים מיוחדים.
    נראה לי שאם אני אשמור הכל, מהר מאוד לא יהיה מקום בבית
    www.YaaraKatz.com

• שומרת את הרוב

• חחחח איזה אבא חמוד. תראי מזה מקסים ששמר את זה כלכך הרבה שנים ועוד משתמש בזה. איזה יופי. נתן לי רעיון אדיר לעשות כך לבנים שלי אחפש משהו שהם עשו ואדאג לשמור את זה תמיד וגם להשתמש או למסגר ליד המיטה כל החיים עד שיגדלו. לדעתי זה ממש מדהים.
  • קנינו תקייה מיוחדת ואנחנו שומרים הכל
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בוררת שניים שלושה והשאר לפח...אין לי מקום לכל זה...
  • שומרת רק דברים נבחרים. אחרת כבר הייתי צריכה עוד בית בשביל היצירות.
    כאשר יהיו גדולות, לא יעניין אותן 700 ציורים אותו הדבר מגיל שנתיים. ציור אחד מייצג או בעל משמעות (הציור הראשון, היצירה הראשונה לבד למשל) יעשה את העבודה וירגש.
    דברים שמביאות מנגן מסתובבים עוד בבית כשבוע, דנים בהם, מראים לסבא-סבתא, מתלהבים. כעבור שבוע באישון לילה - לפח
  • שומרת דברים מאוד מאוד מיוחדים- לכ"א יש 3-4 כאלה. שאר הדברים הפחות מיוחדים מצולמים ושמורים במחשב.
    אמא שלי רוצה כל דבר שהם מביאים אז אני פעם בכמה זמן אוספת הכל כולל שבלונות שהם סתם צובעים ומוסרת לה- שתעשה עם זה מה שבא לה.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • יש לנו תיקיה לכל אחת ואת העבודות הבאמתת מיוחדות אנחנו שומרים
    מעבר לזה בוחרים מכל הערמה שהם שולחים לנו מידי שישי ציור אחד של כל אחת לבחירתם ותולים על המקרר..ואת השאר...לפח!..כמובן לא לפני הילדודס

• את מה שהיא מציירת בבית אני לרוב זורקת אלא אם כן זה באמת משהו מיוחד
    ולשאלתך
    הגן אסף לנו שנה שעברה את כל הציורים שהיא ציירה בניילונית והכל שמור.
    השנה הזו רק התחילה וכבר יש לנו ציור של יום שישי עם הקדשה של שבת שלום וזה תלוי בנתיים.בטח כל שבוע אני אחליף ורק את מה שממש שונה או חדש מבחינת מה שהיא ציירה אני אשמור
  • בדיוק עשינו היום סינון...שנתיים לא זרקתי עבודות מהגן.

היום בחרנו מה זורקים ומה משאירים.

התפנה מקום
  • עד היום שמרתי את הכל, גם אצל ההורים שלי יש מזוודה עם עבודות ציור שלי כילדה.
  • לי פעם מישהי נתנה פטנט שאימצתי
    אני מצלמת את העבודה ..ואחרי תקופה מה זורקת איפה יש לי מקום לשמור את כל היופי הזה? נשארו ממש אחדים הכי מוצלחים של הגדולים
    דן עוד לא עשה משהו שאפשר להגדיר בתור יצירת המופת...
  • מרינה אחלה רעיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה