היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי! מקווה שכל הילדים כבר שמחים במסגרות, וכל ההורים חיים עם עצמם בשלום!
השאלה היא- שבת אצל ההורים/ חמים- (או סתם זמן ממושך אצלם..) כל כמה זמן אתן נוסעות? זה בשבילכן שבת מנוחה או כאב ראש? אתר חדש של סקרים מתוגמלים- http://www.midgam.com?ref=93043
12 תגובות
עמוד 1
כל כמה זמן נוסעות: בקושי פעמיים בשנה, פסח וסוכות
אנחנו ישנים בבית ההורים גרים קרוב
שמתארחים אצל הסבים משני הצדדים לצהרים או ארוחה ( לא של חג) זה ניקוי ראש כולם מסביב שחר מפנקים אותו ואפשר קצת לשבת לנוח כמובן שאם אמא שלי או חמתי בבישולים אז אנחנו מעסיקים אותו
ויש הרבה פעמים לפחות פעמים בחודש ששחר סוגר שבת אצל אמא שלי *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני נוסעת אחת ל3 שבועות לחמשוש אצל ההורים לרוב רק עם גאיה ובעלי נח לו מאתנו
אנחנו- אצל אמא שלי פעם בחודש ואצל ההורים של בעלי גם משהו כזה. ישנים אצל אמא (היא גרה רחוק) ואצל הורים של בעלי לרוב גם, אפילו שהם גרים יחסית קרוב אלינו. ליסוע מחוץ לבית זה תמיד בשבילי כאב ראש- אני מעדיפה את הבית שלי, את הבישולים שלי, הכול
טוהר
להורי אנחנו נוסעים לסופ"ש פעם בחודש בערך. בשבילנו זה סוג של מנוחה, פעם בחודש נוסעים לצימר
פעם בשבוע אצל ההורים של בעלי מתיש אבל עובר אצל ההורים שלי פעם ב.... הם באים אלי אנחנו קרובים וההורים של בעלי רחוק יותר ויש להם פחד פקקים בחזור
אצלנו אין שבת אצל ההורים...יש שבת עם ההורים אצלנו בבית..
אצל חמותי פעם בשבועיים בשבתות בעיקר חתיכת כאב ראש רציני ,אין טיפת עזרה וחמותי שתהיה בריאה לא זזה מהספה. אצל אמא שלי פעם בשבועיים מגיעים בשבת בבוקר עד הערב רק עוזרת ,לוקחת את הילדות לפארק ,עושה להן אמבטיה ונותנת לי ולשי הזדמנות לנוח
טוב פעם היינןו מתארחים פעם בחודש לאט לאט זה נהפך לפעם בחודשיים אצל הוריי ופעם בשלושה חודשים אצל החמים שגרים בצפת ואנחנו במרכז אצל הורי משתדלים לנוח אמא שלי מוציאה אותם לגינה מפנקת ואם אחים שלי מתארחים איתנו אז אחיינים שלי משחקים איתם אצל החמים הם לא יוצרים מהבית בכלל והכל רעש ובלגן כי עד שאנחנו מגיעים חמתי צריכה להזמין תאחים של בעלי עם כל הילדים ואז רעש יש בשפע אנחנו מעדיפים להיות בבבית עד שמפצירים בנו כמה פעמים לבוא אפילו ראש השנה אנחנו בעבודה של בעלי עושים חג ושבת סבבה
אנחנו גרים שתי קומות מעל ההורים שלי
להורים של בעלי אנחנו נוסעים פעם בשבוע, בד"כ גג ל-4 שעות. ההורים שלי גרים קרוב, אז אנחנו מתראים 3 פעמים בשבוע. מעבירים אצלם ארוחת ערב שישי וארוחת צהריים שבת. לפעמים שקד נישאר לישון אצלם, כדי שאני ובעלי נוכל לבלות. אצל החמים שלי זה כאב ראש בארוחת ערב, כי אף אחד לא מאכיל אותו שם חוץ ממני
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אנחנו גרים מטר מההורים שלי ככה שלא ישנים אצלם, ואצל ההורים של יניב עושים שבת כן שבת לא. זה ממש לא כאב ראש, הם משחקים עם הילדים, יש להם שם חדר משחקים, בריכה, הם קונים להם ארטיקים וכאלה, וממש מעבירים איתם את השבת. הילדים מאוד אוהבים להיות שם, וזה מה שחשוב... [/]/]