ושוב ארוחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העיקר בדקתי וחיפשתי איך לסדר לה את היום בעיקר בגלל הארוחות ואחרי ניסיונות וטעויות יוצא ש:
    7:00 שוקו + ביס מסכן מעוגיה/דגנים
    10:00 ארוחת בוקר בגן.
    14:00 שוקו + עוגיה/פרי
    17:00 ארוחת ערב
    19:00 כמה ביסים ממעדן/פרי

היא פשוט לא רוצה לאכול כשהיא חוזרת מהגן ובכלל היא לא רעבה עד 17:00, ניסיתי קודם להזיז רק לשלוש ואח"כ לארבע והיא בכלל לא אכלה, עוד לא הייתה רעבה, אבל אחרי השירשור הקודם שפתחתי בנושא וכל התגובות קיבלתי הרגשה שאני רעה ומרעיבה אז עכשיו למרות שאני רואה שרק זה עובד אני אוכלת את עצמי שאני לא מנסה יותר, אבל אם אני נותת יותר ארוחות אז היא אוכלת רק ביס כל פעם.... בקיצור: הסתבכתי עם עצמי....

תודה למי שקראה....
5 תגובות
עמוד 1
  • היא אוכלת צהרים בגן

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• תודה איפי.

היא לא אוכלת צהריים בגן, הם אוכלים שם רק ארוחת בוקר בעשר.

אני מסתכלת על הארוחות של הבן שלך ושוב מרגישה נוראית, יש לה רק 2 ארוחות ביום, בוקר וארוחה מבושלת ב17:00..... מתי הוא אוכל לפני הגן? יש לו הרבה זמן מאז שהוא קם ועד הגן?
  • הממ... גם הבת שלי לא אכלנית גדולה.. אבל לפי מה שאת מתארת,
    הבת שלך יותר..
    אתמול היא אכלה ככה:

בוקר לפני גן-
    כוס שוקו

בגן:
    פרוסה עם חביתה
    2 שזיפים

כשחזרה מהגן:
    לחמניה בלי כלום(היינו בסופר והיא הייתה רעבה)
    מעדן

כשקמה מהשינה:
    צלחת פסטה עם עוף

חבילת צ'יפס

וארוחת ערב:
    חביתה, קוטג' ועגבניה. (רוב החביתה לא אכלה)

תקפידי לשאול אותה כול הזמן, את רעבה? לפעמים מה שאני עושה זה
    מוציאה צלחת פירות או חטיפים. בד"כ שהיא רואה אותי אוכלת היא גם
    מבקשת

טוהר
  • תודה.
    אני שואלת מידי פעם אם היא רעבה, אבל אין היענות, אם אני אוכלת אז היא באה שואלת מה אני אוכלת ואם אני רעבה ואומרת לי בתיאבון והולכת, אם זה חטיף או פרי אז היא מבקשת גם אוכלת רבע ביס ואומרת שהיא שבעה....
  • אני מעירה אותו בשש וחצי אם הוא לא התעורר במידה והתעורר אין לי מה להעיר מה שנותן לו שעה בבוקר
    בשבע וחצי כבר יוצאים לגן

אז אני נותנת לו מול הטלווזיה תפוח או מה שהוא מבקש ומתארגנת לי ומכינה לו את האוכל לגן
    שאני מסיימת אני רואה אם הוא רוצה עוד משהו לאכול צריך קקי פיפי כל מה שמסביב
    מלבישה אותו ויוצאים

לפי דעתי תורידי לה את השוקו בצהרים
    במקום זה תני לה קצת אוכל
    תגידי לה שאם היא רוצה שוקו שתוכל מאוכל ואז תקבל את תראי שלאט לאט היא תוסיף לך עוד ועוד ביסים
    שהם יודעים שמחכה להם "צופר" הם יעשו הכול בשביל זה
    או שלחלופין תתני את השוקו והעוגיה של הצהרים לקראת 4 ואז תאחרי לה את א.הערב

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה