גזים אצל תינוקות -עזרה בבקשה...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..

טוהר חיים של אמא.
13 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    לדעתי כל התכשירים לא עוזרים..

• הבת שלי לא סבלה בכלל מגזים.
    לעומת זאת הבן שלי סבל בצורה מאוד מאוד קשה
    ושום תרופה שבעולם לא עזרה.
    וניסיתי הכל.
    רק כשהוא היה בן 4 חודשים זה נפסק תודה לאל...

• גם עידן סבל נורא מגזים
  • גם אני כשעברתי למטרנה לא היה לה קקי יומיים וניא סבלה מאוד עשינו לה מדחום בטוסיק ויש יצא לה קקי
  • לקפל לה את הרגליים לכיוון הבטן זה מאוד משחרר גזים,
    להזחיק אותה בשכיבה על היד שלך כשהיא על הבטן,
    אני גם הייתי שמה עראק על חיתול בד ועוטפת אותה (לא ישירות על הגוף...!)
    את יכולה גם לחמם שמן זית קצת לשים על חיתול בד ולעטוף את הבטן,

ולהבין שזו תקופה, זה עובר, זה קשה ולא נעים אבל זה באמת עובר...
    [/]/]
  • תודה רבה,
    טוהר חיים של אמא.
  • הי!

את רוצה להפסיק להניק?......מניסיון - אם רק שואבים זה נגמר באיזה שלב.......

הקטנה שלי רק יונקת, עד עכשיו, וטפו טפו - לא סבלה מכלום
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • קודם כל מזל טוב:)
    שנית הכאבי בטן והגזים לא בהכרח בגלל הסימילאק
    כל תינוק סובל מזה עד גיל 4 חודשים
    כל התכשירים מקלים מעט על הגזים אך לא מונעים אותו לחלוטין
    תנסי לעשות לה עיסוי בבטן או להשכיבה על הבטן
    המון המון סבלנות ואהבה

• שאיבה של חלב לגמרי גורמת להפחתה בייצור של החלב כי היא פחות אפקטיבית מיניקה..

[
    [/]/]
  • רק שאיבה של חלב גורמת להפסקת ייצור חלב. רק הנקה אמיתית מסייעת ליצור תקין של חלב. לא כדורים ולא חליטות. כל אלו אולי מאריכים במעט, אבל אם אין הנקה - החלב יעלם. מנסיון.

ובקשר לגזים - גם ילדים יונקים סובלים מגזים. כל מה שאמרו לך כאן זה עצות טובות. הרבה עיסויים בבטן עם כיוון השעון, לקפל את הרגליים לבטן, להסתובב איתה כאשר הבטן שלה על היד שלך, לשים אותה עלייך בטן אל גוף. בלי בגדים. חום הגוף שלך יעזור לה.
    לנו דווקא הגליכול עזרו, לזמן קצר אבל זמן שהספיק להן להרדם ולי מנוחה לידיים ולאוזניים.

הכי עוזר זה לזכור תמיד שזו תקופה שעוברת ולהתעזר בהרבה סבלנות וחום אהבה .

בקשר ליציאות יכול להיות שזה בגלל מעבר לסימילק. כל אוכל מצריך תקופת הסתגלות. היא תתרגל והיציאות יחזרו לסדרן.
    יכול להיות כמובן שסימילק לא מתאים לה ותצטרכי לנסות מטרנה או אופטימיל, אבל לא הייתי ממליצה לך לעבור מיד למשהו אחר, ע"מ לא לגרום לה עוד בלבול בבטן. תני לה זמן להתרגל לסימילק.

• אנחנו נתנו לעדן "גרפווטר" וזה עזר מאוד.
    תרגישו טוב.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לגבי הגזים רוב התינוקות עוברים את זה וזה אכן מפסיק קראת גיל 4 חודשים.
    אני הייתי נותנת גראפווטר ואח"כ קניתי גרגירים של שומר והייתי חולטת אותם ונותנת כמו תה.
    לגבי הסימילאק תנסי לתת לה אולי אופטימיל הוא יותר עדין ועוד דבר אם את רוצה להניק בכל זאת שווה להשקיע על יועצת הנקה טובה שתלמד אותך את הטכניקה לא כולן מצליחות בהתחלה לבד וזה בסדר.
    ולגבי היציאות - לעשות עיסוי עם היד על הבטן בתנועות סיבוביות, לקפל לה את הרגליים לכיוון הבטן ובעדינות להחזסיק את הרגליים ולסובב בכיוון השעון, את יכולה גם לשים אותה בתנוחת שכיבה על הבטן על היד שהראש שלה לכיוון הזרוע ולנדנד בעדינות.

ולצערי כל רופא יגיד לך שגם אם אין יציאות עד 5 ימים זה תקין- הכי חשוב שלא תעיזי להכניס מודד חום לטוסיק זה רק יכול לעשות נזק
    את כן יכולה להוסיף טיפה שמן זית לסימילאק וזה אמור לרכך ולעזור ביציאות
  • 1. גם אנחנו השתמשנו בגרפווטר. זה רק מקל, לא תמיד זה עוזר. אם הבטן קשה - יש עצירות. אפשר לשחרר אותה ולהקל על התינוק (רק אם אין ברירה) על ידי החדרת מדחום לטוסיק
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה