היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. אני קיבלתי תווי קניה של רב-תו, 400 ש"ח. בעלי מובטל - הוא קיבל אתמול את מכתב הפיטורים שלו לכבוד ראש השנה מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
אני קיבלתי מהעבודה תלושים בסך 650 ש"ח... רוב הפעמים אנחנו קונים ביינות ביתן ולא כי זול שם יותר אלא יותר קרוב ונוח והשנה אנחנו עושים את החג אצל אמא שלי היקרה
1. תשלושים 600 שח 2. כבר עשינו קניות ומגה בול 3. אצל חמותי כמו תמיד
1- בעלי קיבל 300 ש"ח רבתו , אנח לא קיבלתי [url=http://www.glitterfly.com]
אני קיבלתי 600 ש"ח מהעבודה ועוד 250 דרך משרד הרווחה ועירית תל אביב כלומר 850 ש"ח קניות נעשה נראה לי חלק בחצי חינם וחלק במגה ליד הבית (ההורים שלי אני קורעת את התחת בעבודה) עושים את החג אצל סבתא שלי ושנה טובה ומתוקה שנה של אושר ובריאות הצלחות והגשמות עצמיות
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
רק התחלתי לעבוד ביום חמישי אז לא נראה לי שאני אקבל רמי לוי אצל ההורים שלו
קיבלתי 700 ש"ח תווי זהב. הקניות קבוע בשופרסל דיל ערב חג אצל דודה שלי חג ראשון אצל חמי וחמתי חג שני בבית לבד בשקט. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!