תחזיקו לנו אצבעות (ושאלה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לילה ראשון בלי טיטול!
11 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון בהצלחה

גאיה וקורן שלנו

• אני בדר"כ כן מעירה את עידן לפיפי לפני שהולכת לישון
    תכל'ס מורן צודקת אבל לדעתי זה בסדר גמור אם בהתחלה כן תקחי אותה לעשות פיפי
  • קודם כךל שיהיה בהצלחה...!

אני עדיין לוקחת את אלה מתוך שינה לפיפי למרות שאני מסכימה עם מורן,
    זה לא מומלץ כי זה מסיר מהם את האחריות להתעורר...

לגבי ההחלפה, כשאלה מפספסת אין לי לב להשאיר אותה ככה עד הבוקר...
    אבל קרה לא פעם שהיא הרטיבה אחרי שהלכנו לישון וישנה עד הבוקר,
    זה לא הזיז לה...
    [/]/]
  • מאמי אניחושבת שעד שהיא לא תקום יבשה מיוזמתה אין לך בשביל מה להוריד לה את הטיטול בלילה..
    סתם להתענות בבוק רלהחליף את כל המצעים..?

• אני פעם אחת ראיתי חברה מעירה את הילד לפיפי וזה היה מזעזע

• תודה
  • לדעתי תקחו אותה לעשות פיפי לפני שנת הצהריים ואז שתישן בלי.
    לגבי הלילה, אם היא תמיד קמה רטובה, אולי זה עוד מוקדם מידי.
    היא עוד שותה מבקבוק?
    כי לפעמים הכי טוב זה אחרי שגומלים אותם מבקבוק. כי אז הם שותים פחות ולכן יש להם פחות פיפי שמצטבר בלילה.
    www.YaaraKatz.com

• אומר לך מנסיוני. אני בתחילת הגמילה חשבתי לעשות לה גמילה רק ביום ולשים לה טיטול בלילה - ומנהלת הפעוטון ששוחחתי איתה על כך אמרה לי: לא, תורידי גם בלילה! כך הם לומדים מהר להתאפק בלילה.
    ולא, לא הערתי אותה באמצע הלילה. פיפי לפני השינה ובבוקר. היו אולי 3 - 4 לילות רטובים. שהיא קמה ובכתה שעשתה פיפי וכמובן שהחלפתי לה פיג'מה וסדינים, או שקמה ובכתה שרוצה לעשות פיפי וברח לה לפני.... אז לא עושים מזה סיפור - מחליפים ומחזירים לישון. ומאז (טפו טפו טפו
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גל כבר מס' חודשים שלא עושה פיפי שנ"צ.
    בשבוע האחרון היא התעוררה בבקרים עם חיתול יבש לחלוטין (בין שישי לשבת היא ישנה 11 שעות וקמה יבשה!!!) אז החלטתי שהלילה אני מורידה לה את החיתול. עשתה פיפי לפני השינה, הסברתי לה כמובן שאם היא צריכה לעשות פיפי בלילה שתקרא לנו... התעוררתי ב- 02:30 לדניאל, בדקתי אותה, היא הייתה יבשה אבל ב- 06:00 היא כבר הייתה רטובה

• איך לומדים? לאט לאט

כמו שאמרתי - אנחנו איזה חודש היינו עם טיטול בלילה, וכמעט תמיד הוא היה יבש!

ככל שהם גדלים - המנגנון התאפקות שלהם יותר מתגבש. עד גיל 3 הוא עדיין לא מפותח מספיק ולכן יש הרבה פספוסים. לא בגלל שהם לא לומדים או משהו כזה. זה פשוט ביולוגי!!

אז ביג דיל, שימי טיטול כשהיא הולכת לישון. אוריקי שלי פשוט דרשה לא רוצה יותר טיטולי בלילה - ובזה זה נגמר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה