ההי בנות,אני זקוקה להמלצה בנושא גמילה מבקבוק בלילה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי,יש לי ילדה בת שנה ועשר ועדיין קמה כל 3 4 שעות בלילה לבקבוק, במהלך היום התזונה שלה מורכבת מירקות פירות ומוצרי חלב.היא לא מוכנה לגעת באוכל מוצק (מבושל-אורז עוף מרק אין מצב) כשהתחלנו עם המרקים דווקא שיתפה פעולה ואהבה ובאיזה שלב הפסיקה לגמרי!! אין לי עם זה בעיה גם אני גדלתי על מוצרי חלב עד גיל 5 הבעיה שלי מגיעה בלילה כשנראה לי שהיא פשוט משלימה אוכל בצורת בקבוק,אין לי בעיה מלקום אליה רק שלאחרונה נדמה לי שהיא לא מישנה כ"כ טוב ואולי זה גורם לה להפרעות שינה.ניסיתי גמילה הארד קור וזה פשוט בלתי אפשרי היא צרחה בכתה התחננה לבקבוק ניסיתי להמיר במים או בתה לדלל להוריד כמות.בקיצור זה לא עובד! נייסתי ארוחות גדולות לפני השינה הבעיה שהיא אוכלת מקס לבן וקצת גבינה או כריך...ונרדמת עם בקבןק.
את יכולה גם במנה האחרונה לפני השינה לתת לה דייסה סמיכה ואז היא שבעה עד הבוקר
במהלך היום היא אורלת בקבוק אחד בצהריים.ובלילה ניסיתי עם הדייסה הסמיכה היא פשוט אכלה 100CC וביקשה שוב לאחר 3 שעות...לחא עבד. אתן מאמינות בגמילה בכח??לתת לילד לבכות ?..אני לא ממש למרות שכולם ממליצים על כך.
אני לא בעד גמילה בכח. תנסי פשוט לתת לה יותר דייסה במשך היום, כי באמת לא נשמע שהיא אוכלת יותר מידי במשך היום. www.YaaraKatz.com
הילדה רעבה ולכן קמה לאכול. היא אוכלת מעט מאוד ומוציאה הרבה אנרגיה. נראה לי שהיא עדיין ממש ממש זקוקה לבקבוקי הלילה. נכון שהיא לא נמצאת במסגרת? סביר מאוד להניח שבמסגרת של גן היא תתחיל לאכול מוצקים טוב יותר. דרך אגב - אם היא לא אוכלת דגנים בשר וביצים - כדי מאוד לפנות לרופא הילדים שלה שיפנה לדיאטנית כי התזונה שלה לא ממש נשמעת מספקת.
אני עם ענברי. הבעיה היא לדעתי לא הבקבוקים בלילה אלא זה שהתזונה שלה לא מספקת אותה. היא חייבת לאכול בשר ופחמימות, אי אפשר לחיות רק על חלבי.
הייתי פונה לתזונאית עם זה
אני הייתי הולכת לבדוק את עניין התזונה - שם נראה לי מתחילה הבעיה. ד"א לא בטוח שהיא קמה לאכול כי היא רעבה, יותם הבן שלי היה קם עד כמעט גיל שנתיים לאכול בקבוק בלילה.. וזה היה מהרגל עד שלילה אחד אמרתי לו שאין יותר בקבוק בלילה וזהו, כמה לילות קשים וזה עבר לו
שנה ועשר? זו ילדה שיכולה כבר להבין לא?
אנחנו גמלנו מאכילה בלילה בגיל שנתיים וחודש, גם היא לא אכלה טוב ביום כי הייתה שבעה מהלילה, וגם היא לא ישנה טוב כי הקימה לבקבוק שברה לה את השינה, אז כשהחלטנו (ההורים) על גמילה התחלנו להסביר לה שהיא גדולה, כל דבר שהייתה אוהבת לעשות הסברנו לה שהיא יכולה כי היא גדולה (כדי שתרגיש שזה נחמד) ואחרי שבועיים כאלה עשינו לה מסיבה (חטיפים ומתנה גדולה) וזרקנו את הבקבוק ואת המטרנה לפח. היו לה כמה לילות קשים אבל סה"כ עבר יפה, כל מי שראינו בימים האלה סיפרנו לו מיד ב"התרגשות" שהנה היא גדולה וכבר לא אוכלת מבקבוק וכולם נתנו לה המון מחמאות שגם עזרו לה.
אני לא יודעת אם זה מתאים גם לכם, אבל בגיל הזה הם מבינים יותר ואני לא חושבת שכוח זה הפיתרון.