ישששששששששששששששש + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיף קיבלתי מהלשכה קורס של מזכירה בכירה נוסף לקורס גם אקבל משכורת ישששששש אני ממש שמחה.

השאלה: איזה תיק כדאי לקנות לא משהו יקר מידי שיהיה מתאים גם לחורף כדי שאוכל להכניס בפנים קלסר? משהו לצד כזה ? למישהי יש עצה איזה תיק מתאים ללימודים כאלו ושלא יעלה המון כסף?

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וחג שמח!!!!!ושנה טובה!!!!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי!!!
    שיהיה בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה שונה טובה ומתוקה
    לגבי תיק לא חסר תיקים מוזלים - השאלה אם את רוצה עם כתפיות או תיק רגיל
  • מזל טוב!!!!
    איך קיבלת? אני גם ביקשתי אבל הם אמרו שזה לא בשכר...
  • היי

תודה רבה ולכולן

שנהב קיבלתי את זה כי אני גרושה בעקרון אני מציינת שאני חד הורית לא אומרת גרושה וגם כך לא מקבלת מזונות מי יודע מה מבעלי. אומנם המשפחה עוזרת המון אבל בעלי לא ממש עוזר רק שאין ברירה ונתקעים אז אולי הוא זורק קצת כסף. תבררי אם את גם במצב שלי למרות שאני מקווה שאת לא במצב כזה.

לגבי התיק אתן צודקות. אני צריכה רק תיק שיכנס בתוכו קלסר גדול וזהו וחשבתי על תיק שיתאים לחורף כי מבד אין בעיה למצא.אלך לחפש מחר בבוקר. אני כל הזמן עייפה וישנה לא מבינה למה. כשהילד בגן אני רק ישנה ובערב אני איתו אין לי כבר זמן לכלום לעצמי. מקווה להתחיל לזוז מקווה שמחר אצליח לצאת על הבוקר קצת.

תודה לכולן ושנה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה