המשך שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זהו, אנחנו כבר שבוע בלי טיטול אחרי הצהרים ושישי שבת כל הבוקר.
    בלי עין הרע, חוץ מפספוס פה, פספוס שם, היה בסדר גמור, יהודה מבקש ללכת לשרותים, מתיישב, ואחרי שהוא עושה אומר לעצמו בגאוה גדולה כל הכבוד!!!
    היום התחלנו בגן גם, ואני מקווה שיהיה בסדר, כי נראה לי שהוא די שולט בעינינים.
    הבעיה היא, שכל השבת לא היתה לו אפילו יציאה אחת, וכמה ששאלתי אותו אם הוא צריך הוא אמר לי שזה פשוט לא מגיע.
    בשבת בבוקר, הוא קם עם טיטול מלוכלך משילשול והייתי צריכה להחליף לו את כל המצעים ולרחוץ אותו באמבטיה.
    הבעיה היתה שגם חיים שילשל אז חשבתי שאולי שתיהם חטפו וירוס.
    מאז לא היתה ליהודה אפילו יציאה אחת, ואמא שלי התחילה להלחיץ אותי, כי אחד האחים שלי היה עושה לעצמו עצירות בכונה והיא כמעט הגיעה איתו לבית חולים, ואני התחלתי להלחץ שאולי גם יהודה יעשה לי בעיות כאלו.
    אני מאוד מקווה שהיום בגן הוא יהיה בסדר, ולא ימשיך לעצור את עצמו בכח.
    מי שיש לה עוד טיפים לתת לי, אני מוכנה לשמוע בשמחה!!!
    מירי, אמא לשתיים וחצי
3 תגובות
עמוד 1
  • גם עידן חטף שלשול איך שהתחלנו גמילה
  • זה ידוע שקשה להם להיפרד מהקקי.

אצלי היא גם פחדה אז הייתי מציעה לה לשים טיטול רק לקקי. ככה עשינו כמה ימים, ואח"כ עשתה בסיר ועכשיו בשירותים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • קודם כל - אין מה להילחץ - עפ"י דברייך הוא עשה פעם אחרונה אתמול בבוקר.
    כדאי להקפיד על הרבה שתייה והרבה פירות, במקרה הצורך אפשר להשרות 3 שזיפים מיובשים בחצי כוס מים רותחים ולתת לו כעבור כמה שעות ושאר תרופות סבתא למיניהן.
    להיות מאוד קשובה.
    גם אין צורך להציע לו כל הזמן, את בהחלט יכולה להציע סביב הזמנים הקבועים שלו, לרוב הילדים יש זמנים קבועים פחות או יותר.
    כשאת כל הזמן שואלת הוא מרגיש שזה בא מלחץ שלך וזה בדיוק המקום שלו לעשות הפוך ממה שאת רוצה...
    אחיך עשה את שעשה אל תשווי ואל תעשבירי אל בנך את מה שהוא עשה.
    את עושה לו ולך עוול.
    בכל מקרה - בהצלחה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה