נמאס לי + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    אנחנו כבר שנה מנסים... ולא הולך
    יש לי ילדה בת שנתיים, בפעם הקודמת נכנסתי להריון עם מעקב זקיקים, על בסיס ביוץ טבעי - הכל היה דרך מרפאת פוריות.
    קיבלתי גם תמיכה של נרות (לא זוכרת את השם).

נמאס לי כבר להתאכזב ואני שוקלת שוב לפנות למרפאת פוריות

מה אתן אומרות?
8 תגובות
עמוד 1
  • לואיזה יקרה,
    לא תמיד זה בא כל כך בקלות..
    הגוף שלנו משתנה כל הזמן ולפעמים הוא זקוק למעט עידוד ועזרה.
    אני ממליצה לך ללכת לרפא פוריות על מנת לבדוק איך לעזור לך.
    לפחות את יודעת שאת יכולה להיכנס להריון אז קחי נשימה עמוקה, והמון המון סבלנות ובסוף זה ישתלם
    שיהיה לך המון בהצלחה. שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה השנה שלך ושל כל המנסות בעולם...
    פה בשבילך...
  • הי מתוקה,
    לנרות קוראים אולי: קרינון ?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בת כמה את?
    אני הייתי הולכת לרופא, אין מה להפסיד.
    בינתיים תמשיכו לנסות, אולי תקני ערכות ביוץ?
  • אני בת 31 עוד מעט

תודה בנות

אתן צודקות, לפחות אני יודעת שיכול להיות הריון...
  • זה חצי נחמה!!!!!!!!!!!
    זה רק שאלה של זמן עד ל
    לחץ לא עוזר לתהליך אז להשתדל להיות רגועה.
    בינתיים קבלי
  • הי, לואיזה!
    מסכימה עם הבנות.
    גם לדעתי, אין לך מה להפסיד מלעשות מעקב זקיקים, להפך אני חושבצ שזה מצויין, וגם הזרעה זה טוב, לא כזה נורא.
    אז מה שלא תחליטי שיהיה המון בהצלחה
  • מעדכנת:

הלכתי לרופא הרגיל שלי וקיבלתי הפניה לפוריות

אוף, הוא כ"כ מעצבן כי הוא בטוח שהכל אצלי בראש ואני לחוצה (ותאמינו לי, אני אפילו לא 10% ממה שהייתי לפני ההריון הראשון, גם אין לי זמן...)
    אז הוא היה חייב להשחיל הערה שהוא בטוח שיהיה הריון עד שאני אקבע את התור - חכם גדול.

אני ברגשות מעורבים, מצד אחד עצובה שלא הולך בקלות, מצד שני שמחה שסוף-סוף עשיתי מעשה.

• מותק עיזבי אותך מההערות של כולם,
    תעשי מה שאת חושבת לנכון...
    ואם הזרעה, אז עם כל הבאסה שבעניין, לכי עם חיוך ומחשבות חיוביות....
    אני לא חושבת שאת לחוצה,
    כשיש ילד כמעט ואין זמן להילחץ....את כל כך עסוקה בו...ופשוט זורמת עם העשיה של עוד ילדים....
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה