נראה לי שהפורום הזה גוסס לאיטו :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה כולן????
    הלווווווו להתעורר בנות!!!!

13 תגובות
עמוד 1
  • כן...
    בהתחלה חשבתי שזה בגלל החופש הגדול אבל עדיין לא חזר לעצמו...
  • תמיד לפורום יש מצבים של עלייה וירידה..
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • אני יכולה להעיד על עצמי באופן אישי - מאז שיש לי פייסבוק ועוד כמה פורמים +עבודה וילדים - אני הרבה פחות פה ממש שהייתי......

אני נכנסת פעם-פעמיים ביום

ממש לא כמו פעם - אבל עדיין מכורה ברמות קשות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אצלי בכל אופן זה מגיע בתקופות ,לפעמיים אני כל הזמן פה ולפעמיים איזה שבועיים -שלוש אין לי זמן להיכנס

• אין זמן !!! נהנים מהשקט..ממלאים סטוקים בארונות ..מסדרים אחרי הכאוס של החופש... הולכים לקניות לחג בגדים מתנות וכו'...הא ועובדים
  • באמת אין זמן.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אין זמן לפורום

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי אורלי מה שלומך??אני כל היום מסתובבת מתנות/בגדים לחג... איך את מה שלומך?שתהיה לך שנה מקסימה והגשמת משאלות...ולבנות המדהימות שיגדלו באושר ואהבה...ושיהיו בריאות ומאושרות תמיד...חג שמח
  • חס וחלילה חס ושלום

• אני שמחה לראות שיש בכל זאת כמה בנות פה

• הפורום מאוד איטי, לפעמים אני נכנסת ורוצה להגיב
    עד שנפתח הודעה סיוט,,
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אורלי..כן כנראה יהיה ניתוח קיסרי...היא במנח עכוז...אז אם היא לא תתהפך עד אז יש משהו כמו שבוע-עשרה ימים ב"ה...אעדכן כמובן..שנה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה