משהו שמדאיג אותי. בבקשה תענו אני חייבת עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם לקחתם כבר ערכות מגן?
    אני מתכוונת לקחת ערכות מגן מחר. העניין הוא שאני אפילו לא יודעת איך להתשמש בערכות מגן לילדים ותינוקות ואף אחד לא יכול להסביר לי. התקשרתי לפיקוד העורף אין להם שום הנחיות לגבי השימוש בערכות אלה. ובאינטרנט חיפשתי אין כלום. מה עושים? אם חלילה צריך להשתמש

21 תגובות
עמוד 1
  • בנות תענו לי בבקשה

• זה מה שמדאיג אותך?
    אולי כדאי שידאיג אותך שאם חלילה אנחנו מותקפים כימית המסכות מספיקות לכמה שעות בעוד שהשפעת הגז נמשכת כמה ימים.מה גם שלא נדע מה הגז ייעשה לגוף שלנו, שמערכת הנשימה תהיה הצרה האחרונה.
    אני בערכות הללו לא מאמינה ולא מתעניינת בדיוק מהסיבה הזו

עזבי מותק אל תחשבי על מה יהיה אם.תחיי את החיים
  • אם נותקף כימי גם המסכות לא יעזרו לנו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מאמי אם את לוקחת מתחנת חלוקה להערכתי יש שם מישהו שאמור להדריך אותך איך להשתמש
    בכל מקרה בכל ערכה יש דף הסבר

• נכון בכל ערכה יש דף הסבר. אבל אסור לפתוח את הערכות עד לשימוש וממש לא יההי זמן לקרוא הוראות באותו רגע כשצריך להשתמש.
    ולירונועם... ממש לא לעניין מה שאת עונה.

• טניה זה נכון
    המסיכות האלה שאנחנו מקבלים לא יעזרו לנו במקרה של לוחמה כימית
    אנחנו לא מוגנים בפני דברים כאלה

הכוונה שרק מסיכה מסכנה כזאת לא תעזור הגז נשאר כמה ימים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אם חס וחלילה יהיה מצב חירום ויעלו את הכוננות, אז יגידו לפתוח את הערכות ויהיו סרטי הדרכה בטלוויזיה איך להשתמש (וגם תוכלי לקרוא את הדף ולמדוד לילדים).

בזמנו לפני מלחמת המפרץ הרשו לפתוח את הערכות כמה ימים קודם, רק אמרו לא לחבר את המסנן. יהיה לך מספיק זמן להבין איך זה עובד.

דברים כאלה לא קורים ברגע אחד...

• אני הזמנתי דרך הדואר כי פשוט היו המון אנשים בתחנת חלוקה. האמת שקלתי לא לקחת בכלל אבל לחץ חברתי ניצח
    [url=http://www.glitterfly.com]

• תיהי בטוחה שאם חלילה נצטרך להשתמש במסכות האלה יהיה הדרכה 24 שעות בטלוויזיה או בכל אמצעי תקשורת אחר

• גם בתקופה של מלחמת המפרץ הראשונה היו סרטוני טלוויזיה שגם בלי להבין עברית (היתי אז חודשיים בארץ ) הבנו איך להשתמש . מי הגאון שטען שחומר כימי נשאר ימים ? בטור קצינת אב"כ אני יכולה לומר שזהזה נשתנה בין חומר וחומר , בעיקרון רוב החומרים זה גז והם נתנדפים , יש חומרים שמנטרלים ומפרקים אותם ואם נמצאים בממבנה כל שהוא , כל עוד טיל לא פוגעה במבנה עצמו זה מוריד את רמת החיסיפה ופגיעה במאות אחוזים .
    אם חס וחלילה נצטרך להשתמש היו סרטונים בכל מקום אפשרי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טיקי איזה מתוקה את המרגיעה הלאומית אין עליך

• takiz אני התכוונתי בדיוק כמו שאיפי כתבה רק ניסחתי את זה בצורה צינית כי ככה אני מתמודדת עם זה
    קחי את זה בקלות מאמי בלי דרמות
  • יו איזה כבדות על הבוקר

טוהר
  • אנחנו לא לקחנו וגם לא נראה לי שניקח.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אין צורך להילחץ ממה שהבנתי הם מחלקים אותן מעכשיו כדי למנוע עומס במקרה של כוננות
    לגבינו חמי עובד נמל אז הוא הביא לנו
  • חחחח אורטל את הורסת אותי עם התגובות שלך
  • את רצינית? זה אמיתי? זה מה שמדאיג אותך ברגע זה??? סדר...

• האמת? מדאיגה אותה המשכנתא בזמן מלחמה ולא ערכות מגן...
    כי הריבית קופצת לשמיים בטירוף
  • אנחנו לקחנו ערכות מגן מרגע שהתחילו לחלק אותם.
    בכל מקרה, ערכות מגן שוות לתח@####
    אם חס וחלילה יתקיפו אותנו התקפה כימית,
    הלך עלינו עם ערכות או בלי ערכות.
    את יכולה לגשת לתחנת חלוקה לקחת את הערכות,
    ורוב האנשים שכחו או לא יודעים איך משתמשים.
    ברגע שנצטרך אותם, שלא נדע, יהיו הנחיות בטלוויזיה ובאנטרי אינטרנט של פיקוד העורף.
    אני גם לא יודעת איך משתמשים בערכות של ילדים, וזה לא ממש מעניין אותי כרגע,
    כמו שכתבתי, שלא נדע

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• אני פשוט לא הייתי כאן כשהיה את מלחמת המפרץ ב91 אני עלית לארץ אחרי המלחמה. ואני לא דואגת לעצמי. אני יודעת איך לשים מסכה על עצמי. אפילו בעיניים עצומות. אבל תבינו אותי. אני אמא ל 2 ילדים. רובכן גדלתן כאן והייתן כאן במלחמות המפרץ ויצא לכם להשתמש וראיתן איך משתמשים.

• גם אם לפני 20 שנה משהו ראה איך משתמשים , היום זה לא הכי יעזור כהערכות לילדים שונו . אישית לא ראיתי אז ערכה על חי ואני ממש לא חושבת בעניין את האמת , קבלתי ערכות עם שליח בדואר רק שהתחילו לחלק , זמתי בבודם ונגמר הסיפור . לא רעה שום סיבה לחשוב בכיוון .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה