מה אתן אומרות לאנשים?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל הזמן, ממש מדי יום ולפחות פעמיים ביום אני נתקלת באנשים- בעבודה בעיקר- שאומרים לי שהגיע הזמן לעוד ילד, או שואלים מה קורה וכו'..............
    מה אתן אומרות לאנשים?
    לחלק אמרתי שעובדים על זה, לחלק שבקרוב זה יגיע, אוףףף אני כ"כ מודאגת מהבדיקות שלי, יש לי הרגשה שהפעם לא יהיה קל.... וזה ממש קשה לי לשמוע את ההמלצות של כל החכמולוגים "הגיע הזמן", "אולי תחשבי על זה", "את חייבת"..... כאילו דההההה
    סיפרתי לשני אנשים שבקרוב יהיו גם טיפולים - קיבלתי מבטי רחמים (או שרק נדמה לי) משולבים בשאלות מטומטמות או בכל מיני הצהרות טיפשיות שמנסות להפגין ידע בנושא......וכ"כ שקוף שזה רכילות עבורם, שברגע שאסובב את הגב הם ילכו לדבר על זה שאני ובעלי בדרך לטיפולים... מצד אחד זו דרך לסתום פיות ומצד שני לא רוצה שירחמו וגרוע מכך- לא רוצה שיתחילו לשאול כל חודש מה קורה, מה הטיפול, איך הולך.....
    איך אתן מתמודדות? מספרות על הטיפולים?
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מספרת כלוםםםםםםםםםםםםםם
    לאף אחד,
    לא להורים
    לא לאחים
    לא לחברות
    ובטח שלא בעבודה !!!
    לא רוצה להיות נושא לרכילות, ואנשים חולים על מטעמים מהסוג הזה.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני לא מסוגלת לשקר...יש לי בעיה רצינית ישר רואים עליי
    הלוואי שהייתי יכולה לומר "תנו לי להינות עוד קצת" נראה לי במקום חיוך יצא לי בכי
    אבל אין ספק שאת צודקת......
    לאנשים זה לחם, הרכילות עושה להם טוב בלב,
    ממלאת את השיחות שלהם....
    אגב למשפחה לא אמרתי כלום
    בינתיים
  • את תרגישי כל כך גאה אחרי הכל....
    לספר שאת בהריון....
    אני מחכה לעונג הזה ויודעת שהוא יגיע.....

לא רוצה לדסקס עם אנשים על נושא הטיפולים יותר מידי....
    אם תשימי לב שכשמדברים על בעיה שקיימת עם הרבה אנשים....
    את רק מגדילה את ההתעסקות בבעיה, ואת הבעיה עצמה...
    איפה שלא צריך לדבר עדיף בחיים לסתום.

אני פורקת הכל לבעלי, ולפורום וזה מספיק לי...
    אנשים שלא נמאים בפנים שואלים כל כך הרבה שאלות,
    את יכולה למצוא את עצמך מסבירה על תרופות ומרגיעה אותם במקום שיקרה ההיפך.

זו דעתי.

ולגבי זה שאת לא מסוגלת לשקר, אני מדמיינת לי אותך....
    אבל את חייבת למצוא לך איזה משפט מתאים...
    אולי בשבילך יעבוד ה "עוד קצת עוד קצת" או "לאט לאט"
    כי זה בעצם גם נכון.
    קבלי בנתיים
    מיה שמחכה לחסידה.....

• תודה,
    אני אאמץ את ה"עוד מעט, עוד קצת"
    רק שיגיעעעעעעעעעעעעעעע
  • מיה חמודה, את כ"כ צודקת...
    אני 3 שנים סבלתי את כל ההצקות של האנשים ותמיד ניסיתי להתחמק...
    יום לפני שגיליתי שאני בהריון מישהי חוצפנית בעבודה, שבקושי אומרת לי שלום שאלה אותי "את עושה טיפולים"? עניתי "מה פתאום, הכל בסדר אצלנו" וזה שקר אחד גדול. ישר התקשרתי לבעלי ובכיתי לו.

פעם שניה-גם אני לא אוהבת לשקר, אבל אנשים הם חצופים ודוחפים את האף שלהם, הם אלה שצריכים להרגיש לא בנוח עם זה שהם שואלים ואת חייבת להשתיק אותם בדרכים שמיה הציעה לך.

אני עוד הרבה לפני שהתחתנתי,בחיים לא שאלתי אנשים על הריון,כי זה נושא מאד אישי ולהרבה אנשים יש בעיות. כל עוד אנשים לא סיפרו מיוזמתם-לא שאלתי. ויום אחד כשחמותי לקחה אותי לאיזה מפגש עם המשפחה שלה וכולם "התנפלו" עליי עם ברכות,למחרת התקשרתי אליה ואמרתי לה שזה גועל נפש!! מאז אף אחד לא מתעסק אתי.
    ועכשיו ב"ה שאני בהריון (בקרוב אצל שתיכן-אמן),אני רק מחכה לרגע שאוכל לספר ואשתיק את כל "הנשמות הטובות"

תשועת השם כהרף עין !
  • תודה
    אפשר לשאול מה הייתה הבעיה שבגללה הגעת לטיפולים?
    ואיזה טיפולים עברת?...
    בהצלחה בהריון!!!
  • גם אני עם ילדה בבית ויש אנשים מסביב שחושבים שכבר הגיע הזמן לעוד ילד...

אני מחייכת ואומרת בעזרת השם / כן כן... לא יותר מזה.

אף אחד לא צריך לדעת יותר מדי. מכיוון שזו פעם שניה, אז יש לי חברה טובה שיודעת שאנחנו מנסים כבר המון זמן, וגם אמא שלי מעודכנת באופן כללי שאנחנו "רוצים".
    עכשיו שניכנס לתהליך קצת יותר מסודר אני מניחה שאשתף רק את החברה שכבר יודעת.

• אני אומרת הכול בידיי שמיים שיגיע הזמן שה' רוצה לתת לי הוא ייתן !
    וזה לא תלוי בי !!!!
    שונאת את ההצקות האלה של האנשים
  • הי פעם שניה- אצלנו הבעיה היתה בזרע של בעלי.
    עברתי 6 הזרעות.. ובסוף נקלטתי טבעי (בהפסקה שלקחנו) ולפני כן הרופא אמר "אין סיכוי להריון טבעי עם הנתונים האלה, אף פעם לא ראיתי".
    תקראי את ההודעה שלי מלפני כמה ימים על זה שנכנסתי להריון טבעי אחרי 3 שנים.
    אני חושבת שזה מחזק לקרוא את מה שאני עברתי.
    ומאחלת לכולכן עוד השנה בע"ה

תשועת השם כהרף עין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה