היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוףףףףףףףףףףףףףף אתן לא מבינות איזו נפילה דנדוש דפקה במעון היום בחצר ולמרות שכל החצר חול וחול היא דפקה לעצמה "מתנה" נפלאה לתחילת שנה כל הסנטר והשפה התחתונה עם שיפשוף חזק והכל אדום כמו עגבניה מרחוק רואים את זה ממש בולט והורים נבהלו שראו אותה שיצאנו מהמעון אני יודעת שנפילות ומכות הם חלק מהגדילה אבל ככה? יש שם נקודות צהובות כמו התחלה של מוגלא וכדי לא ישאר סימן או יהיה גרוע יותר מרחתי לה צינטומצין שתמיד עזר לה בשריטות בפנים שנה שעברה
עד כאן קיטורים ועכשיו למשהו שמח מיום חמישי דנדוש לא פיספסה בכלל פיפי איך שיש לה ישר אומרת והיא הולכת יפה לשירותים במעון עם המטפלות אחרי החגים אני מתחילה להשאיר לה רק 2 החלפות לא יותר וטיטול לשינה רק בעיה אחת קאקי עדין מסרבת לעשות בסיר או באסלה למרות שכן עשתה וראתה פרצה בהיסטריה והסברתי לה שזה בסדר וזה ממנה וככה הגוף מנקה את עצמו וכל מה שצריך לא עוזר. איך שמרגישה מביאה לי ישר טיטול ואומרת אמא טולי עכשיו קאקי יוצא ובאמת עושה ואז מבקשת ישר להוריד פיתרונות לזה יתקבלו בברכה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
11 תגובות
עמוד 1
לגבי הנפילה אפשר לשים גם קרח או תחבושת קרה כדי למנוע "סימנים כחולים" כל הכבוד על הגמילה [url=http://www.glitterfly.com]
לגבי הקקי - קיבלתי עצה ממי שהיתה הפסיכולוגית של אור, לקחת את הילד אחרי שהוא עושה בטיטול לשירותים ושם להראות לו שזורקים את הקקי לתוך האסלה. נפרדים מהקקי ומורידים את המים. היא אמרה שזה חשוב שהם ידעו ששם זה נגמר. אצלנו זה לא כל כך עזר, אבל לנו יש בעיות אחרות (לאור יש PDD). אולי לכן זה יעזור. בהצלחה
זה יעבור לה
מה שאת צריכה לעשות זה להשליך איתה ביחד את הקקי לשירותים ואיפלו לתת לה לעשות את זה בעזרת מגוון תראי לה איך היא תלמד בסוף איפה עושים את הקקי זה תהליך לא קל אבל עובר *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כמו שאמרו, אחרי שהיא עושה בטיטול להראות לה את הקקי, ללכת איתה לזרוק בשירותים ולהיפרד ממנו...
אחרי כמה ימים כאלה תנסי שוב להציע לה לעשות בסיר (לא ללחוץ עליה).
תודה על העצות מספר פעמים בעיקרון כבר עשתה בסיר / אסלה ופעם אחת ישנה עם תחתוני גמילה בצהריים והיא התעוררה בצרחות כי עשתה קאקי והוא יצא לה על המיטה ונורא נלחצה ובכתה מאוד מזה הרגעתי אותה והסברתי לה שלא קרה כלום זה ממנה וזה מהגוף שלה וזה טבעי והגוף מנקה את עצמו וכו' היא נרגעה אז מהר
לגבי המכה אתמול שמתי לה סינטמצין (משחת הפלאים) היום בבוקר לא נתנה לי לגעת בזה קצת נפוח אדום ויש מלא נקודות צהובות אני מתנחמת בכך שאין ילד שלא נופל וגם מזל שזה רק שיפשוף ולא יותר גרוע
אוריתוש אני מטפלת בה לבד בבית יותר טוב מרופאים בזה חוץ מהפינוק נשיקות וכו' אתמול בערב לקחה את הבובה שלה (את דורה בגודל ענק שישנה איתה במיטה) ואמרה לה דואה איה אואב לי פה ומצביעה על המכה ני לי שיקה ומצמידה אותה לנשיקה תרגום צריך?