סיפור שעודד אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, רציתי לשתף אתכן במשהו...
    באופן רגיל אני עושה פעילות גופנית- ספינינג או ריצה, 3 פעמים בשבוע. כבר כמה שנים. אני רגילה לזה ואם אני מחסירה וזה לא קורה הרבה, אני מרגישה ממש רע.
    בשנה האחרונה שאנחנו מנסים עלו לי שאלות האם זה כדאי אחרי הביוץ. ואחרי כמה חודשים שניסינו, התחלתי ממש לפחד, וכל פעם אחרי ביוץ, או אחרי הטיפול (כשהתחלנו טיפולים), אני מפסיקה לרוץ, ובשבועיים האלו אני עושה הליכות או סטפר... זה נשמע שטותי למי שלא בענייני הספורט, אבל לי זה נורא. זה שבועיים שאני מרגישה גם ככה שמנה, נפוחה מאוד (אני ממש מתנפחת וגדל לי החזה..). ומצד שני אם אני רצה אני מרגישה אשמה, פוחדת שהוא לא יצליח להשתרש בגלל הקפיצות. שתבינו- אין לכך שום תימוכין רפואי מדעי, אבל מצד שני לא ממש חקרו את זה.
    לפני כמה ימים ראיתי תכנית ב"דיסקברי"- הראו שם אשה, שצנחה צניחה חופשית, ובמהלך הצניחה (זה היה מצולם), אירעה תקלה במצנח, והיא הסתחררה במהירות כלפי מטה. כלומר- צנחה תכלס בלי מצנח!. היא התרסקה, וכשהגיעה לבי"ח, הרופאים נדהמו שעל אף שהפנים שלה נפגעו חמורות, לא היתה פגיעת ראש בכלל. היא החלה לעבור סדרת ניתוחים ארוכה ומסובכת מאוד.
    למה אני מספרת את זה- תוך כדי גילו שהיא בהריון שבוע שני (כנראה התכוונו שהיא שבועיים בהריון)!!!!!!
    הרופאים לא ידעו כיצד כל הניתוחים הללו ישפיעו על העובר אשר תיארו אותו בשלב הזה כ"צבר של מספר תאים"....
    בנות, האשה צנחה צניחה חופשית ללא מצנח. עברה סדרת ניתוחים בשבועות הכי קריטיים להריון, והיום יש לה תינוק בריא לחלוטין!!!! הוא שרד!
    לי זה עזר להכניס דברים לפרופורציות....
    שנה טובה לכולנו ברוכה בילדים, אושר ובריאות
9 תגובות
עמוד 1
  • אכן מרגש מאוד,
    אך עדיין לא הייתי הולכת לצנוח צניחה חופשית בהריון בעקבות הסיפור
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • כמובן שלא, גם לא בהריון לא אצנח... אבל זה לימד אותי משהו על ההיסטריה שפיתחתי, והפחד לעשות דברים בשבועיים הלא שוטים מהטיפול ועד לתוצאות... אם הריון תקין, הוא יחזיק...
    אמן
  • נכון, גם אני חושבת
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני עברתי ניתוח גינקולוגי בשבוע 8 להריוני, עם הרדמה מלאה - והבייבי שלי שרד טפו טפו
  • איזה סיפור מדהים
    אבל אני חושבת שמותר לנו להתפנק אחרי ההחזרות של העוברים, המיוחד שהם הגיעו בדרך לא פשוטה
  • פעם שנייה- וואו באמת?...
    החודש הרשיתי לעצמי לרוץ פעמיים, רגוע אך חייבת להודות שעדיין רגשי אשם וחששות. מצד שני אני מנסה כבר שנה! נמאס לי שזה כל שבועיים כבר שנה שאני מפחדת לנשום (או לא לנשום).
    אעדכן אתכן שבעלי אמור לנסוע לארה"ב בעוד כחודש, וחשבתי להתפנק ולהצטרף אליו ושנמשיך לטיול קצר... התלהתי מאוד.... פתאום היה לי במה להיאחז, שאם גם החודש שלילי לפחות לא יהיו לי בחילות בטיול... אבל אז הבנתי שתהליך בקשה לויזה זה סיוט טהור... ואת הראיון קבעו לי רק 4 ימים לפני הטיסה המתוכננת!!! אני לא אספיק לקבל ויזה לפני הטיסה!
    אז עכשיו ממש ממש חוששת להישאר קירחת משני הצדדים, לא להיות מסוגלת לנסוע וגם...
    טוב לא רוצה לחשוב על זה. למרות שמהבוקר, לראשונה החודש, יש לי כאבי מחזור...
    אני מנסה להחזיק את עצמי...
  • מתאים לי נסיעה לארה"ב עכשיו
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • ניקוש, מה זה מבינה אותך...
    כואבת את אותו הכאב!!!!!!!!!!!!!!!!
    כשניסינו טבעי (שנתיים) עוד הייתי רצה שלוש פעמים בשבוע. לא בשביל לרזות (אני גם ככה על גבול תת משקל
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • פאפאייה, תודה.. נחמד שמבינים אותך. את יודעת לא כולם מתחברים לריצה, אבל בשבילי זה מייצג משהו מנחם, משהו בשגרת חיים. כשאני לא עושה פעילות אני מרגישה רע. כשבמשך שבועיים כל חודש אני מפחיתה את הפעילות מרגישה רע ואח"כ מקבלת זה הכי גרוע...
    כנראה שאפספס את ההזדמנות של ארה"ב כי אין דרך להקדים את הראיון בשגרירות!!! איזו סיבה מרגיזה נכון???
    זה לא קורה בכלל ששולחים את בעלי ככה על חשבונם, וגם ככה תכננו לנסוע באוקטובר לאיזה מקום נופש... אנחנו צריכים את זה!!!
    אני מפחדת לקחת סיכון ולפספס את הטיסה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה