לכל היפות שלי... שנה טובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתנצלת שאני כמעט ולא נכנסת לכאן בימים האחרונים, עוברת עלי תקופה קצת לחוצה ולא נעימה.... אני מקווה שבע"ה אני יחזור אליכן עם כוחות מחודשים ויהייה כאן בשבילכן.

אני רוצה לאחל לכולכן מעמקי נשמתי ( עד כמה שנזה נשמע בנאלי, אבל אני ממש מתפללת ) שבע"ה כל אחת ואחת כאן תחגוג את ראש השנה הבא עם תוספת מדהימה קטנטונת. אני מקווה שזה יקרה הרבה לפני, אבל בכל זאת יש 9 חודשי הריון... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

2 תגובות
עמוד 1
  • באמת שמתי לב שאת לא כאן הרבה....
    מאחלת לך בחזרה את כל מה שאיחלת לנו,
    ושיהיה לכולנו מכל הלב, רק טוב.
    אמן
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בנות יקרות שלי! רוצה לאחל לכן שנה טובה ומתוקה! שנת בריאות ואהבה, שנת שגשוג והגשמה!! פשוט שתהיה שנה טובה...והכי חשוב , שנה של הרבה בשורות טובות והרבה הפתעות משמחות! המון חיבוקים ונשיקות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה