היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הדיכאון שוב תקף אותי, כנראה החגים, שום דבר לא נראה לי ורוד יותר. קשה לי. ואין לי למי להתבכיין חוץ מכם כי המשפחה סובלת מספיק. לא רוצה להכביד עליהם.
אדיר התחיל לגמגם באופן קשה ביותר, והוא ממש מתקשה, עד כדי שלפעמים מוותר על להגיד מה שרצה. בעבודה שלי העתיד לא נראה מבטיח, יכול להיות שבינואר אני אצטרך עבודה חדשה יש לי שיבושים הורמונליים שוב והריון לא נראה באופק
אווףףף
28 תגובות
עמוד 1
יפה שלי
את זריזה יפה שלי
קבלי ממני *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לגבי אדיר- זה משבר זמני , הרי הילד מדבר שוטף חבלז.... משהו עובר עליו והוא קוטע לו את רצף הדיבור. אבל ממי , זה יחלוף ! יריני שלי עדיין מדבר מעוות . רוב האנשים צריכים תרגום ..
בעבודה - מקוה שיסתדר לטובה , ואם לא- אולי זה גם לטובה - כך יהיה לך שינוי , אולי תשפרי תנאים (מבחינת מיקום , שכר ) והריון - הלוואי הלוואי ותחבקי בקרוב בן או בת בריאים !
אומרים שהכי חשוך לפני עלות שחר.... אז אם הכל נראה מאעפן כרגע זה רק אומר שאוטוטו הכל ישתפר!!! מחזיקה לך אצבעות שתמצאי עבודה טובה יותר... בעניין של אדיר כבר עניתי לך בפורום של שרון... אל תלחצי זה מאוד מאוד שכיח מה שכן לא הייתי "מוותרת" לו... מתעקשת שיגיד מה שרצה לומר... שתהיה לך שנה טובה, מלאה באושר בריאות ופרנסה טובה- אמן!!!
בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יקירתי מאחלת לך מכל הלב שעם הגעתה של השנה החדשה המזל יאיר לך פנים ותקלטי להריון מיוחל ושכל ההרגשה הרעה תחלוף ובמקומה יבוא אושר ושמחה. לגבי אדיר אני בטוחה שזה גם יסתדר ולגבי העבודה אומרים משנה מקום משנה מזל לא??? שולחת
רק עכשיו יצא לי שוב להכנס... תודה רבה בנות!! הפורום הזה הוא ממש הצלת חיים לפעמים
[[[
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
היי. כבר המון זמן לא הגבתי פה, אבל כשראיתי את ההודעה שלך על אדיר שמגמגם אני מבינה אותך ויודעת בדיוק מה את עוברת גם בת שלי (לינוי) בת 3+ כבר שבוע+ מהרגע שהיא נכנסה לגן חדש היא התחילה לגמגם בהתחלה זה היה ממש בקטנה היום זה יותר, חייבת לומר שמאוד קשה לה בגן דיברתי עם הגננת ורופא ילדים, והם אמרו לי בדיוק מהששרון רשמה לך גם אני לא מפסיקה לבכות, זה מאוד קשה, אבל אני גם מאמינה שזה יעבור לבד