שנה טובה לחברותיי לבלוג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

ברצוני לאחל לכן שנה טובה ומתוקה, שנת פיריון והצלחה בניסיונותיכן.

מי ייתן ובשנה הבאה תזכו לחבוק תינוק או תינוקת פרי ביטכן.

ולכל ההריוניות אני מאחלת הריון קל ותקין ובעזרת השם תזכו לחבוק ילד או ילדה בריאים ומושלמים.

מי שזוכרת אותי אני כבר לא שייכת לפורום, מהסיבות הטובות, לאחר שלוש שנים של נסיונות הצלחנו, כל מה שראינו בשלוש השנים הללו היתה ההצלחה, שלא אחרה לבוא.

בקרוב אצל כולן!!!

נעמה או כפי שחלקן מכירות אותי נונה1

נעמה
2 תגובות
עמוד 1
  • שנה טובה ומתוקה גם לך,
    שכל חלומותינו יתגשמו - אמן

מיה שמחכה לחסידה.....
  • אוי נעמה איך אני שמחה לקרוא כזאת הודעה ממך! ממש עשית לי טוב על הלב ואני יכולה להתחיל את השנה החדשה בכיף גדול!

את יודעת איך יש בנות שנכנסות לך ללב ואת ללא ספק אחת מהן מבחינתי ואחת הסיבות שאני ממשיכה להיות פה רואה ואינה נראית...

והאמת שגם לי יש בשורות, אחרי שלקח לנו שנתיים להכנס להריון שהביא לי את הילדה הכי מדהימה שיכולתי לחלום. אני שוב בהריון שהגיע קצת בהפתעה ואני עדיין המומה שיהיו לי שניים בהבדל מאוד קטן. אם מישהו לפני קצת יותר משנתיים היה אומר לי שזה מה שיקרה בלי שום ספק לא הייתי מאמינה...

ולכל הבנות שקוראות ונמצאות עדיין במסע הקשה והמפרך הזה, אני לא יודעת אם זה מעודד אתכן, לי אישית זה לא תמיד עזר לקרוא על הצלחות של אחרות. אז אני רק רוצה לחזק אתכן, כל מי שעוברת מה שעברנו היא אשה אמיצה ומיוחדת במינה!

מאחלת לכולכן שנה נפלאה מלאה באהבה בשמחות ובבשורות טובות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה