מתחילה החודש - שנה חדשה תקווה חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קודם כל שנה טובה ומתוקה ופוריה! לכולן. שנזכה כולנו השנה בהמיוחל.
    אתמול הוחלט סופית על טיפולי הפריה, לבעלי יש וריקוצלה רמה 3 ועם הנתונים שלו לא עושים הזרעה (הסיכויים מאוד נמוכים).
    בסופ"ש אני אמורה לקבל (כמובן שאני מוחזיקה אצבעות שלא...) ואז מהיום השלישי של המחזור מתחילה פרוטוקול קצר.

כולי תקווה שהזריקות לא יבאסו מדיי ולא יהו תופעות לא נעימות אבל אי אפשר לדעת איך הגוף יגיב.

רציתי לשאול אתכן אם אני עושה אצל רופה פרטי שעובר עם כללית בבית חולים פרטי, אני יכולה לרשום את זה יעוץ ולקבל החזר? אתן יודעות אם יש החזר על התרופות מעבר להנחה של הכללית? האם האחות של הרופא נותנת אישורים מחלה? אני ממש לא רוצה לספר בעבודה (גם כולן בהריון ולא ממש מתחשק לי את הרחמים שלהן וגם כולם פה מקשקשים מאחורי הגבר כל הזמן)
    סיפרתי רק ל2 חברות טובות אני לא יכולה לספר לאף אחד אחר כי בעלי לא רוצה, למרות שאמא שלי עברה טיפולי פוריות לפני 10 שנים אז אולי אני אספר לה.
3 תגובות
עמוד 1
  • מי אמר לך שלא עושים הזרעה כאשר יש וריקוצלה דרגה 3 !?
  • תשובות:
    כן, ניתן לרשום את הביקור אצל הרופא כיעוץ ומקבלים החזרים מהקופה (לא מלאים אבל מקבלים משהו), לך מגיע 3 יעוצים ולבעלך גם 3...ביחד 6 פגישות.
    תכלס בפרטי זה ממש כמו בציבורי, הפרוצדורה אותה פרוצדורה.
    אני עברתי מהציבורי לפרטי ובשורה אחרונה, אני לא יודעת עד כמה זה היה נחוץ.
    חשבתי שבפרטי יש יחס אחר, ודברים זזים יותר מהר....
    זה אותו דבר !!

לגבי התרופות...את המרשמים שרופא פרטי רושם לך , כדאי להמיר במרשם של הכללית (אצל הרופא הרגיל שלך) כך יעלה לך יותר בזול,
    אם יש לך ביטוח בריאות פרטי עם סעיף של פריון...תקבלי גם על זה החזר כמדומני.

אישור על ביקור במרפאה תקבלי מכל אחות,
    אישור מחלה אני מאמינה שהרופא יוציא לך אם תרצי.

שיהיה המון בהצלחה, והלוואי ולא תקבלי

שנה טובה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • טוב מצד אחד עדיין לא קיבלתי מצד שני עשיתי בדיקה ויצא שלילי
    זה בטח איחור מהלחץ של הטיפולים.
    לגבי למה הפריה, לערי לבעלי יש ספירה מאוד נמוכה הן מבחינת הכמות מתחת ל2M כאשר הנורמה היא 20M וגם המורפולוגיה מאוד נמוכה.
    אני עוד קצת בלב עם תקווה שיש הריון ואני לא אצטרך את הטיפול אבל אני בספק רב לגבי הנושא.
    אתמול החלטתי שאני אספר לאמא שלי וחברה ברגע שאני אתחיל את הטיפול.
    יום מקסים לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה