-
אויש מסכנה..
היא בטח מזה סובלת
-
גם אצלנו בתחילת הגמילה הייתה בעיה עם הקקי.
גאיה לא היתה מסכימה לעשות בשירותים ,היא כ"כ פחדה
היא הייתה מתאפקת גם כמה ימים , היא סבלה מעצירות קשה מאוד.
אני יגיד לך שכל מה שניסיתי , לא עזר.
רק הזמן. ( חודש ימים ואז היא הסכימה לשבת בשירותים )
היא עשתה רק בתחתונים עד שהחזרנו לה טיטול רק לקקי (היא עושה בד"כ בצהריים, כשהיא בבית, אז לא היתה עם זה בעיה, היא גם היתה מבקשת).
כעבור מס' חוד' יום אחד לא היה לה טיטול והיא עשתה בתחתונים (לא הספקתי לשים לה) והיא נורא נורא בכתה ואז הבנו שהגיע הזמן לעבור לסיר, עם הרבה מתנות קטנות והמון המון מדבקות ומתנה אחת גדולה אחרי שדף המדבקות היה מלא - אני יכולה לומר חד משמעית - אנחנו אחרי - זה מה שעבד אצלנו. אני יודעת שהרבה מתנגדים להחזיר טיטול - אצל מעין זה היה נכון.
אם היא מנסה ומרגיש לך שהיא קצת מפחדת הייתי מנסה להקל עליה - כפית שמן פרפין עם טיפה-שתיים של תרכיז פטל (כי הטעם לא משהו) יכול לחולל פלאים. וכמובן - 3 שזיפים מיובשים בחצי כוס מים רותחים, להכין בערב ולתת לה לשתות כמה CC בבוקר - עובד מצוין.
-
בנות תודה על העצות
[[[
-
הי מותק
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
-
הי
שמן פרפין אפשר לקנות בבתי מרקחת, ללא מרשם רופא.
זה בסדר לא להשתמש בהחזרת החיתול, אפשר לנסות לשאול אותה ואפשר גם לקנות את התחתולים. אני חוזרת - למעין זה היה נכון.
שנה טובה
-
הכי כואב זה לנו - לראות את הילד/ה שלנו סובל/ת.
אבל כמו שאמרו פה - כמה שפחות לשים לב, ככה זה ישתפר. וכשהיא עושה פיפי בסיר - לעשות חגיגה, ככה היא תבין שזה "כיף". המון סבלנות.
-
אין לי הרבה עצות לתת לך אבל אני יכולה רק להגיד שאנחנו במצב דומה
אמנם עמית כבר לא מתאפק כל כך הרבה אבל עדיין מסרב לשבת בשירותים או בסיר לעשות קקי הוא עושה אבל בתחתונים
-
לא מבינה מקווה שיעבור מהר
-
בנות תודה רבה
[[[
-
תקשיבי יקירתי ,
ירין שלי היה עושה קקי בתחתונים במשך 5 חודשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כשהוא בתכלס היה גמול לגמרי מפיפי !
עד שכבר חטפתי קריזה !
והסיבה היחידה שלא הסכמתי בשום פנים ואופן לשים לו טיטול כדי שיעשה קקי ,
ורבנו עם הגננת אפילו בגלל זה ,
זה כי יש ילדים שזה מסתדר אצלם ואחרי חודש, כמו שאמרו לך , עושים בשרותים כמו גדולים , ויש ילדים , כמו אחיין שלי (ואחותו גם ) שעד גיל 4 וחצי כמעט לא
היו מוכנים לעשות קקי בשרותים או סיר-רק בטיטול .
אז לא הייתי מוכנה להגיע לזה
אז זה קשה , וזה מתסכל , וזה מגעיל אבל תכלס , עבר הזמן וירין כבר גמול לחלוטין מכל הבחינות לפני גיל 3...שזה יפה, לא?
בהצלחה ממי
דרך אגב, בסוף מה עשית בערב חג? איך סבתא קיבלה את העניין?
-
היי פנינוש
[[[