היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה...סוף סוף נראו במקלונים של הביוץ 2 פסים...נהדר! אבל בעלי במסיבת רווקים בבורגס!!!!! אתמול לפני שהוא יצא "עבדנו" כי ידעתי שאני עם המזל שלי הביוץ יהיה בדיוק שהוא יהיה בחו"ל ומחר הוא בערב חוזר...וטס שוב אחרי יום לעבודה! מקווה שזה יהיה בסדר.... זה היה לי כזה ברור שזה יקרה...
7 תגובות
עמוד 1
יש לך 72 שעות שבהן את יכולה לעשות ולנסות אם ניסתם אתמול יש סיכוי שנשאר עדין זרע בגוף מחר גם בערב תעשו שוב
בהצלחה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כשהוא פה, תעבדו... לפעמים אפילו פעם אחת, בזמן הנכון - מספיקה !! שיהיה בהצלחה מיה שמחכה לחסידה.....
מהרגע שרואים שני פסים בבדיקת ביוץ יש לך בין 12-24 שעול עד הביוץ עצמו כי הפסים מצביעים רק על העליה בהורמון ואחריה מתרחש הביוץ. אל דאגה יש סיכוי טוב החודש :)
סחתיין על קור הרוח!!!!!!!!!!!!1 כשבעלי נסע למסיבת רווקים באילת כמעט אכלתי לו את הלב הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
יש מצב לבת.... הלוואי!!!
מרבלס המקסימה !!! הלוואי ונקלטת ............................................... לכי תדעי אולי דווקא היום כן יום לא שלכם עשה את העבודה