גם החודש אני מתחילה לאבד ת'סבלנות !!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי חודש שעבר שחטפתי מפך נפש שלא נקלטתי....השבוע היה לי ביוץ עבדנו טוב טוב ואני כביכול אמורה לראות איחור רק ב- 20/9 !!!
    אני מטפסת על הקירות שוב התחלתי לספור את הימים ולחשב אותם כן שכבנו בדיוק לא שכבנו בדיוק !
    הבטחתי לעצמי חודש שעבר שאני לא עושה את זה יותר והנה מצאתי את עצמי שוב נופלת ומוותרת ללחצים של עצמי !
    אני ממששת את החזה לראות שהוא באמת כואב (הוא כואב) אבל גם חודש שעבר כאב , אני מרגישה את החצוצרות בדיוק כמו חודש שעבר ואני ממש מאבדת שפיות !
    אולי החודש אלוהים יעזור לי וייתן לי את זה ???
    ב"ה !
7 תגובות
עמוד 1
  • אני איתך ירקירה ,החודש עשיתי מעקב זקקיקים ואין לי כוח לחכות עד ה19 שהמחזור אמור להגיע ....הבטחתי לעצמי שאין בדשיקות עד כמה ימים של איחור במחזור אין לי כוח להתאכזב ,דרך אגב חודש שעבר החזה התפוצץ לי והייתי בתחילת הריון אז הכל יכולי להיוןת תהיה אופטימית אך זהירה כדי לא להתאכזב .....
    בשורות טובות

• זה קורה לכולנו מסתבר.... וכולם אומרים שכשלא נחשוב על זה ולא נצפה זה יגיע.... איך לעזאזל לא נחשוב?????

• בהצלחה מותק
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • לילכי נו והחודש את מרגישה משהו ??? 19 זה אוטוטו ...............
    יווווווווווווווווווווו
    בעזרת השם לנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • לא מרגישה כלום

• מחזיקה כמן שאין לך מושג !!!!!!!!!!!!!
  • נקווה שהחודש יקרה לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה