יש פסססססססס כאילו שניים!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא אני בשוק יש שני פסים !!!! השני ממש ממש בהיר אבל רואים אותו!!!! ולא היו לח הפרשות ולא מחזור !! מה עכשיו???
18 תגובות
עמוד 1
  • בבדיקת הריון ??
    אם כן...המון מזל טוב, פס זה פס !!!
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מזללל טוב
  • מזל טוב ,ממוש גם לי בהריון הראשון הייה פס בהיר,וברוך השם היום הנסיך שלי בן שנתיים ....יכול להיות שההורמון נמוך בשתן תעשי בדיקת דם הכי בטוח..

• מזל טוב פס זה פס
  • בבדיקה הראשונה שלי היה לי פס שקוף ממש.. בשניה יומיים אחרי כבר ראו אותו בבירור ואז בבדיקת דם 9000 בטא...
    אז ככה זה בדרך כלל בהתחלה..
    מזל טוב..פס זה פפפפפפפפפפפפפפסססססססססססס

אלה.

פייסבוק: Ella Fridlin
    דוא"ל: [email protected]
  • מזל טוב כאילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שיהיה בשעה טובה ובמזל טוב!!!!!!!!!!!!
    שיעבור קל ותקין!!!!!!!!!
    איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה לכולןןןןן תודה! עשיתי בדיקת דם ב14:00 יהיו תשובות...

• מחכים לעדכון............

• מזל טוב מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב!!!!!!

אפשר לשאול באיזה יום של האיחור עשית את הבדיקה הביתית? היתה לך הרגשה מיוחדת בשבוע שלפני?

תעדכני
  • מזל טוב!!!
  • מזל טוב מאמי !!! שיהיה בשעה טובה הריון קל ותקין ....

• מזל טוב!
    שיהיה הריון קל ותקין!!
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • תודה.... למרות שקצת מפחידה אותי הבטא ..... 18.50 נראה מה יגיד מחר הרופא נשים.... אני מקווה לא לאכזב את כולם:( תינוקים- הייתי אמורה לקבל היום.... מה שגרם לי לדעת שזה אכן זה הוא שתמיד תמיד יש לי 4 ימים לפני המחזור הפרשות חומות ורודות וכל יום שעבר הן לא הגיעו פשוט..... ושבוע שעבר היו לי כאבים ממש חזקים בבטן התחתונה.... אולי זה היה ההשתרשרות.... זהו ;)

• איזה יופי, המון מזל טוב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • פס זה פס!!!!!!!!!!!!!!!1מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

שיהיו לך 9 חודשים נהדרים!!!!!!!!!
  • בשעה טובה מאמי!!!

יום טוב!
  • ממממממממזזזזזזזזזללללללללל טטטטטוווווווווובבבבבבבבבבב

איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!
    תהני מכל רגע ורגע...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה