הכל שטויות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה... כל השבוע שהיה צריך - פעלנו...

בכל פעם שמתי כרית מתחת לאגן, שבוע לפני מועד קבלת המחזור הבטן התחתונה כאבה מאוד, הציצי כאב, חצ'קונים מלאאא והמחזור - כמובן הגיע

כל הסימנים של הריון וזה לא!!!

זה מתיש, מעצבן ומתסכל

חודש חדש ואני כבר צופה את המחזור הבא!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • מנסיון של חודש קודם ...
    תורידי לחץ וכל דבר יבוא בזמן שלו.
  • אנחנו משתדלים אבל זה לא תלוי רק בנו

שנה חדשה מי ייתן ויהיו בשורות טובות לכולנו בקרוב!!
  • אולי תנסי חודש אחד בלי כריות, בלי ציפיות
    ולעשות המון המון אהבה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה שמחכה לחסידה..... - אהבתי
    מצפה ומייחלת- גם אני באותו מצב כמו שלך, ואני מתחילה להבין שאולי הלחץ של עצמי גורם לגוף שלי את ההתעכבות הזו...
    קל להגיד להגיד לנו לא להתרגש... אבל יש משהו בדברים האלה שמאוד נכון... דווקא שלא נצפה ולא נתאמץ זה יקרה ואז השמחה גם תהיה ותר גדולה

אני מאחלת לשתינו ולעוד הרבה כמונו כאן בפורום, שנה טובה מבורכת בהרבה תינוקות בריאים ובריאות

בשורות טובות
  • אי אפשר שלא לחשוב.. זה חזק מאיתנו..

אבל החודש ננסה לתת לראש לנוח מהמחשבות והחישובים!!

גם אני מאחלת לשתינו ולכולכן כאן שהשנה תבוא עלינו לטובה ושנתחיל להתנפח כבר!!!

תודה לכן בנות יקרות... אין כמוכן!!!
  • בהצלחה, והלוואי והחודש הבא הוא שלך
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה