ניקוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

3 תגובות
עמוד 1
  • מותק.... את כזו מדהימה שאת זוכרת....
    בעיקרון יום שלישי או רביעי, זה 14 יום מהטיפול. יום רביעי זה יום הנישואין הראשון שלנו!! בעלי יצא לפרוייקט מהעבודה שני-רביעי בלילה או חמישי בבוקר... אני לא יודעת מה לעשות- מצד אחד, אני לא רוצה לעשות בדיקה ברביעי, כי זה היום נישואים וגם אם אנחנו לא נחגוג באותו יום, לא רוצה להתבעס ביום הזה.מצד שני, אם אעשה ביום שלישי, והלוואי הלוואי הלוואי ויהיה חיובי, איך אצליח לחכות עד יום רביעי בלילה או חמישי ולא להגיד לבעלי כלום?? עד עכשיו היינו בודקים יחד... (לא רוצה להגיד לו בטלפון...9 אולי פשוט אחכה ליום חמישי... אם אצליח....
    יש לי כל הזמן כאבים בצד שמאל, שיש לי כל חודש כמעט אבל הפעם זה דיי חזק. מצד שני, דווקא החודש יש לי פחות תסמינים של מחזור- ציצי וכו מבד"כ... אז מה זה יכול להיות??
    הימים האלו כבר קשים....
    מה שלומך מותק? איך היה החג?
  • הי מאמי,
    לדעתי חכי ליום חמישי. אם לא יגיע המחזור - כבר סימן טוב, עשו את הבדיקה ביחד ואם בע"ה בע"ה בע"ה יהייה חיובי - תחגגו כפול. יהיו לכם שני תאריכים לחגוג ( אני עשיתי את הבדיקת הריון יום לאחר יום ההולדת שלי וקיבלתי אחלה מתנה באיחור קל ואופנתי של יום - תשובת בטא מהממת של הנסיך שלי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הי מותק... כן אולי אני באמת אחכה לחמישי....
    אמן ואמן... ושיעברו כבר הימים האלו, אך שיעברו עם בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה