היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשאול אתכן אולי מישהי יודעת, אם ביום ה19 מתחילים פרוברה בוקר וערב מה קורה אם באותו חודש נקלטתי להריון באופן טיבעי? הפרוברה לא תפיל את ההריון? אני יודעת שלוקחים אותה כדי למנוע צ'יסטות בדרך לטיפולי הפריה, אבל מה יקרה אם דווקא באותו חודש תאורטית, אני אכנס להריון ? מישהי יודעת? פשוט ראיתי שרשום על זה לא לקחת בהריון, וזה בעצם גלולה למניעת הריון, הקטע שהיום ה19 הוא קצת בעייתי, כי שבוע אחרי הביוץ, הכל יכול לקרות מיה שמחכה לחסידה.....
10 תגובות
עמוד 1
אף אחת? יש פה הרבה מטופלות בהפריה....., לא? אני בפורום הנכון? מיה שמחכה לחסידה.....
בס"ד
מאיוש... אני לא מכירה אבל אני ממליצה לך להיכנס לפורום שאלות רופאים ולשאול את דר ישי את השאלה הזאת. הוא בטוח יעזור לך....
בהצלחה...
הוא מלא זמן לא ענה, נראה לי שפרש מיה שמחכה לחסידה.....
אני קיבלתי גינרה (גלולות למניעת הריון) מהוסת ל14 יום כך שאצלי זה אחרת ... מצטערת שלא אוכל לעזור לך תנסי מחר לשאול את האחיות המון בהצלחה... הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
הי, מיה! אני קיבלתי פרוברה, אבל לא שאלתי למה זה ובכלל לא שאלתי מה כל דבר עושה. פשוט עשיתי מה שהרופא אמר לי ושהו. אני חושבת שעם הכדורים האלה לא תוכלי להיכנס להריון באופן טבעי, אבל לכי תדעי בכל יכול להיות. לדעתי, הכי טוב לשאול את הרופא בהצלחה
אבל אני מתחילה אותם ביום ה19 אז אני אחרי ביוץ, ומה עם נקלטתי? סתם מעניין אותי. הרופא קצת התחמק מהשאלה, עוד לא התחלנו וכבר בא לי להחליף אותו (לא בגלל משהו ספציפי שעשה, אלא בגלל דברים של מסביב) אני פשוט לא רוצה לפספס את החודש מיה שמחכה לחסידה.....
מיה אני לא יודעת לענות לך, אבל תשאלי בפורום של starmed שם עונים תוך יום... בהצלחה ממי הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...