היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלוואי שהטיפול האחרון השנה יהיה האחרון והמוצלח ויביא לך את ה הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
היי מותק! כל כך עצוב לשמוע מה שעברת ..אבל מה אנחנו יכולות לעשות? אני גם לפני שנה עברתי שני טיפולים ואפילו לא הגעתי לשאיבה .בגלל דיכוי הייתה ביצית אחת...אני גם חושבת שאת צריכה לנסות טיפול קצר...זה פחות קשה , בהרבה..אצלי לקח בידיוק שבוע..והוציאו לי 10 ביציות. בלי דיכוי כמעט. דברי עם הרופא.אני קיבלתי 6 ימים פיוריגון אחר כך עוד יומיים הוספתי מנוגון ואורגלוטרן(זה סוג של דיכוי מאוד חלש).תנסי לדבר עם הרופא...זה קורה כל כך מהר שאת אפילו לא מבינה איך את הולכת לשאיבה...אני מאחלת לך המון בהצלחה ואני בטוחה שזה יהיה טיפול אחרון השנה..אם יתנו לך אותו טיפול שכתבתי לך אני יכולה לעביר לך מנוגון ואורגלוטרן. מחזיקה לך אצבעות ומחכה רק לבשורות טובות שיגיעו עוד חודש...תראי שזה יהיה ככה..
בוקר טוב, נענע! קודם כל קבלי מיליון נשיקות ו אכן מאוד מאוד מאוד מאכזב. תגידי, איך עלית על זה זהאוביטרל היה מקולקל? אני שמחה שחוץ מהאכזבה של ביציות ריקות את בסדר מבחינה בריאותית. זריקה מקולקלת נשמע לי קצת מפחיד אני מאחלת לך שזו תהייה האכזבה האחרונה שלך ובפרוס עלינו שנה חדשה תעשי רק טיפול אחד שיביא עמו הריון וגם ואולי אפילו מחזיקה לך
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
הי, נענע! זה באמת מאכזב שבגלל כמה דקות זה קרה. בע"ה בפעם הבאה זה יהיה פעם אחרונה