היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שנה טובה ומתוקה! בשורות טובות!!! הרבה בריאות ואושר!!! שיתגשמו כל חלומותיכן (תזהרו: החלומות לפעמים מתגשמים הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
6 תגובות
עמוד 1
פאפאיוש! אני לא מאמינה!!! גם אני בוכה מחכה לראותך כאן כבר הערב אה, אגב, שנה טובה ומתוקה גם לך יקירתי
יפה לבוס שלך ש" חש אי נוחות מסויימת..." נראה לי שאם המנהלת שלי הייתה יודעת שאני ככה בפורום בשעות העבודה, היא הייתה מראה לי את הדלת החוצה שלכן באהבה, מורן......
פאפאיה את מדהימה הרגת אותי חולה על הראש שלך אני מקווה שנראה אותך כאן יותר גם אני מכורה לפורום וקשה לעזוב אצלי אין מחשב בעבודה אני עובדת בגן ילדים
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
חחחחחח אני הייתי מפטרת את הבוס שלך, הוא קצת חוצפן מיה שמחכה לחסידה.....
גם אני מצאתי את עצמי מדפדפת פה היום יותר כדי להשיח את הדעת... אני עזבתי את העבודה שלי לפני חמישה חודשים כדי להיות עם אחי ולעזור לו, ועכשיו הימים שלי ריקים. עוד מעט אחזור ללימודים ויהיה לי פחות זמן למחשבות. נשאר לי לאחל לכל אחת מכן אישית שנה טובה ומתוקה, שנה של בריאות, פוריות, אושר, הצלחה, הגשמה עצמית והמון הצלחה בכל דרך שהחיים יפנו אותנו אליו שנהיה חזקות מתמיד, מאמינות מתמיד ומאושרות מתמיד. תודה לכן חברות יקרות על שאתם פה!
ליידי, אולי תמצאי משהו זמני, אפילו חצי משרה, איזה עבודה שתעשה לך טוב לנפש, אפילו לא בשביל הכסף..... מאחלת לך רק טוב, אושר גדול וב"ה שתיהי בהריון מקסים מיה שמחכה לחסידה.....