סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב בעלי השכיב את הבנות לישון ויצא מהחדר, אחרי שהוא יצא הן 'פיטפטו' וצחקו קצת. אז הוא בא לשאול אותי 'מה לעשות? לכעוס? להגיד שילכו לישון?' אז הוא סיפר לי שכשהוא היה ילד והיה מדבר עם אח שלו במקום לישון אבא שלו היה מאיים להרביץ בטוסיק'

15 תגובות
עמוד 1
  • נגל'ה הם פשוט מתוקות
  • גישה חינוכית שלקחתי מהורי- להגן על שקד, ולהחליט את הרוב בשבילו. אני חייבת לציין שאני לא אוהבת את הגישה הזו, ואני נגדה, כי אני מגנה עליו יותר מידי, וזה יוצר תלות שלו בי. האמת שלא מזמן הבנתי את זה, ואני מקווה שלא מאוחר מידי לשנות זאת.

גישה חינוכית שלא אקח מהורי- לא לכבד את רצון הילד. ההורים שלי אף פעם לא כיבדו את רצונותי, ואני בחיים לא אעשה את זה לילדים שלי (תלוי כמובן ברצון שלהם, יש גם גבולות בבית הזה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • WOW נוגעגעגע דפקת שאלת סקר!!!!!!!!!

בקשר לסיטואציה הזו - אני לגמרי איתך.

אני רק יכולה להגיד שאני מצטערת שאין לי את הסבלנות של אמא שלי ולצערי סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות.

לא לקחתי מהורי בעיקר והחשוב לי ביותר את הלינה המשותפת (תודה לאל שנגוזה מהעולם).
    אם מישהי זקוקה לנו בלילה - אנחנו לצידה. נכון שבגלל זה אנחנו לא ישנים כבר מעל 3 וחצי שנים - אבל מי סופר
  • לא זכור לי הרבה מהגיל הזה.... וגם יש לי אח שגדול ממני ב7 שנים ככה שהקשר אף פעםלא היה קרוב....
    בעלי לעומת זאת יש לו 3 אחים קטנים ועם זה שהכי קרוב אליו הם היו במיטת קומותיים ונהנו יחד מאוד באותו חדר- משהו שלא חוויתי אבל נראה מקסים בעיני.

התכנון במקור היה שהילדים שלנו יהיו באותו חדר אבל כשרום היה בן חצי שנה התחיל לחוות קשיים בהרדמות ובכה המון והפריע לאופק לכן העברנו לחדר משלו.

אבל אם יהיה לנו עוד תינוק או שהם יבקשו לבד לעבור לגור יחד נגיד בגיל בית ספר- הם יעברו יחד. נראה לי לא נורא ואפילו מקסים שיעבירו חצי שעה של צחוקים וחוויות לפני השינה. לפני כמה ימים רום קם בלילה ולא הצליח להרדם- ביקש לישון עם אופק אז נתתי לו לישון במיטה הנפתחת של אופק

• אחלה סקר!!!

אצלנו הבנות הולכות לישון ומקשקשות מעט בינהן (הן בדרך כלל מאוד עייפות בערבים), אבל בימי שישי בצהרים, הן עושות שם ששון ושמחה.

מה לא לקחתי מהורי -
    חוסר סבלנות
    עונשים על כל שעל

מה לקחתי -
    לא ממש הרבה.
    סביר להניח שכלום.

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • אחלה סקר
  • זה אחד הנושאים שאני מתחבטת בהם כל יום מחדש..
    מה לקחתי מהוריי, וכמה אני לא רוצה להיות כמוהם!

מגיל 17 בערך עשיתי לעצמי יומן קטנטן שבו כתבתי כל מיני דברים שההורים שלי עשו ואני
    חושבת שהם לא טובים ולא חינוכיים..
    זה לא היה בקטע של מרד בגיל ההתבגרות, או משהו נגד ההורים שלי, אלא כדי שאני אדע לשים את האצבע על מה אני חושבת שצריך בחינוך ובעיקר- מה לא..
    עד היום אני מסכימה עם כל מה שכתוב שם!
    אז מה אני משתדלת לא לקחת מההורים שלי-
    * קשיחות (חוסר חום ואהבה, חיבוקים ונשיקות..)
    * שקרים (אמא שלי לימדה אותי לשקר, להעתיק במבחנים)
    * צעקות- אני מרימה את הקול מידי פעם אבל משתדלת לא לצרוח בלי גבולות..

ועד הרבה דברים...

את מזכירה לי באמת שאני צריכה לעשות לעצמי רענון מהספר...

אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • אצלי אני שולחת לישון קודם את מוריה ואחרי שהיא נירדמת את דביר אם לא שישו ושמחו
    בלגן
    לגבי הסקר
    מאמא שלי לקחתי שלא לעשות עניין מאוכל מי שרעב אוכל
    ומי שלא אוכל שישאר רעב
    נראה לי שאני מאוד דומה לאמא שלי כך בעלי אומר
  • בקשר להירדמות- לפעמים גם אצלי הם "מפטפטות" וצוחקות לפני השינה,
    (לרוב הגדולה רוצה לישון והקטנה עושה בלאגן

טוהר
  • הורים שלי היו נותנים מכות עד הטוסיק ועל היד אני משתדלת שלא להכות אותם בכלל
    מידי פעם מתפלק לי מכה על היד

• גם אצלי הן ישנות באותו החדר
    וזה ממש נחמד לשמוע אותן משוחחות וצוחקות אחת עם השניה
    כשזה חורג מהשעות שינה שמקובלות עלי אני מבקשת ללכת לישון אבל עד אז לא.

מה לקחתי מהוריי...

מאבא שלי את הסדר והערך - אבא שלי תמיד כתב מסודר דאג להכל ותמיד יודע לטפל בכל מיני דברים (חוץ מלתלות תמונה
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
  • איזה 'גישה חינוכית' לקחת מהורייך (או סבתא)? לקחתי בגדול את נושא הצבת הגבולות, אין אצלי מצב שהילד לא יודע מה נכון ומה לא נכון ומה הזמן הנכון.
    לפעמים עובד, לפעמים לא

• לא עולה לי משהו מסויים

אבל אני חושבת שכל מקרה לגופו צריך לראות מה הסיטואציה ולפעול לפיה

נראה לי שזה הכי כיף לקשקש לפני השינה אם האח או האחות

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני גם חושבת שזה טוב וחשוב שיש להן את הזמן איכות שלהן ביחד

• אצלינו הם לא משוחחים אחד עם השני-הם קופצים אחד על השני!!!

מה לקחתי-להיות אוהבת, רכה ודמות חזקה ובטוחה.
    מה לא לקחתי-לחץ של האוכל...אויש, היו מענישים אותי אם לא הייתי אוכלת. מאכילים אותי בכפית-עד לפני 10 שנים הייתי בתת משקל. ונושא של האוכל, משקל וכו' הוא נורא רגיש אצל הוריי. עם הבנים אני פחות לחוצה-זה האוכל שיש על השולחן-לא רוצים לאכול? גם בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה