שאלה התענינות בקשר לתחילת טיפול -הפריה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בפרוטוקול ארוך בודקים לפני שמתחילים, אם היה ביוץ הבדיקה נעשת ביום ה19, מה קורה אם חודש אחד לא מבייצים (הרופאה שלי אמרה לי שזה עלול לקרות) אז מה קורה ביום ה19 עם הטיפול ? לא מתחילים ? מיה שמחכה לחסידה.....
3 תגובות
עמוד 1
הי, מיהלה'! האמת אני לא יודעת מה לענות לך, כי לי זה לא קרה. לדעתי, אל תחשבי על זה אלא על זה שיהיה לך ביוץ בדיוק מתי שצריך וכך יקרה. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה
היי מיה
אני אמורה להתחיל את הטיפול ה4 עם פרוטוקול ארוך וגם לי נאמר לחכות עד אחרי הביוץ ואז להתחיל האמת מרוב ייאוש כבר לא שאלתי אני רק רוצה להתחיל שוב ולסיים עם הכל במהרה
לפני מה שנראה לי אולי צריך לעשות וידוא ביוץ כדי לראות שהכל תקין ואפשר להתחיל בטוב ולא שחס וחלילה משהו מפריע כמו צ'יסטות למשל או כל דבר אחר...
מאחלת לך בהצלחה רבה ובאמת אולי אשאל את הרופא את השאלה הזו הדלקת לי נורה
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
אני שואלת הרבה, אני יודעת... אבל אני חייבת לדעת כל דבר מה עושה ולמה, אני מרגישה שזה יכול לתרום לרוגע שלי... החודש מרוב לחץ שלא אבייץ, כי זה קרה לי לפני כמה חודשים... נראה לי שלא בייצתי (לא היו הפרשות ולא כאבים שיש לי בדר"כ) לכן אני מודאגת מיה שמחכה לחסידה.....