-
לפי דעתי המטפלות לא תופסות מספיק פיקוד על הילדים
יש יותר מידי דברים שקוראים בגן
שנה שעברה בגן של שחר גם היה לי סיפור דומה עם המכנס ועם אותו תשובה שאמרו לך
הילד הוריד את המכנס בחצר ולא יודעים איפה המכנס
זה היה מכנס חדש של חליפה חדשה שקניתי לו ... כמובן שאין שום מכנס ולא קיבלתי אותו חזרה כאילו נעלם מעל פני השטח
ובכלל הלבישו לשחר מכנס של ילד אחר
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אם היה משהו אחר באיזור שלי לגיל שלה לא הייתי חושבת פעמיים
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
-
מבאס
לפחות שנה הבאה גן עייריה
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
ואני גרה דווקא במרכז באיזור מאודדדדדדד מרכזי ויש הרבה ילדים הביקוש ענק וההיצע קטן וראש העיר במקום להשקיע לנו בעוד מעון וגן מעדיף להוציא כספים על דברים אחרים
-
ממש מבאס!
אין למי להתלונן?
-
-
אני נוסעת 35 דקות כל בוקר להביא את הילדים לגן אחר!!!
בגלל כל הדברים המגעילים והחסרי אחריות שקרו להם כשהיו בנעמ"ת...
את לא צריכה לוותר. לא לחייך ולא להיות נחמדה. אלא לדרוש את הבגד חזרה
שנה שעברה המטפלות איבדו את הג'ינס של זהר-ג'ינס שהבכור שלי לבש. לא חשוב שהג'ינס נקנה מלפני 3 שנים-הוא במצב מעולה!!! בקיצור הן טענו שאנחנו לא זוכרים וזה בכלל אצלינו בבית ולא במעון. כל יום-אבל ככככככל יום טיפטפתי להן-בנות, חפשו לי את הג'ינס. אני רוצה אותו בחזרה!! וכל יום אותה גירסה של מאמי, זה אצלך ולא כאן.
מה את חושבת? אחרי שבועיים נמצאה האבדה!!! השקית של זהר הייתה במחסן!
-
-
אין הרבה מה לעשות העלו באיזור שלנו את התקן עם הילדים אך לא במטפלות וזה לא רק הקבוצה של דנדוש זה כל הקבוצות בשני המעונות אצלנו ודווקא המעון של דנדוש הוא בין המומלצים באיזור ורשום באחד השירשורים של המעונות המומלצים שאחת הבנות שמה כאן
-
אני לא יודעת איך הגן הזה מומלץ לפי כל הסיפורים שלך
-
בסוף האבדה נמצאה אתמול אחר הצהריים שעשו סדר בסל הכביסה שם וגם יש בעיה עם מי השתיה אז אני כמו כל ההורים מתחילה לקחת לה למעון מקמוק גדול של מיים מינרליים עליהם ירשם שמה וזה יהיה שלה בלבד בתקווה לדעתי יקר מדי לעשות תמי 4 למעון מה גם ששנה הבאה היא לא ממשיכה וספק אם תמשיך עוד השנה אם אצליח במשהו שאני רוצה
תודה לגבי התקן אינני יודעת מה התקן שאמור להיות אבל כלללל הקבוצות השנה מספר הילדים גדל כי כתבתי כבר אין לנו מעונות באיזור למעט 2 כי ראש העיר לא רוצה להקצות עוד שטח והעיר שלנו ענקית הרי ויש מקום (עובדה שבדרום העיר יש בכל חור ופליצה שם מעון או גן באיזור בו הייתי גרה שהייתי נשואה היו 5 מעונות לבד וזה איזור קטן יחסית) אז....... אה ואל תאמרו לי לחזור לאותו איזור דוחה ומגעיל בחיים לא אהבתי את האיזור ההוא של דרום העיר
-
אני ממש שונאת את גני ויצו ונעמת אבל אולי אני טועה. יש לי עליהם סטיגמה חבל"ז.
אין דרך להוציא אותה משם ולשים אותה בגן גם אם הוא קצת יותר רחוק עיר קרובה או אפילו נסיעה רחוקה יותר? או שאין לך אפשרות?
-
אין לי אפשרויות אחרות כי ההורים שלי עוזרים לי שאני לא יכולה להוציא אותה למשל אם פתאום מקבלת חום או בדיקות באמצע היום הם מוציאים אותה בתקופת החגים שאני עובדת נון סטופ הם מוציאים לי אותה ושומרים עליה והם שניהם אנשים חולים לא בריאים לנסוע למרחקים וגם אני לא ניידת אין לי רישיון