שאלה קצת מוזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אל תהרגו אותי
    בעוד יומיים יש לי תור לרופא פוריות שיחליט לגבי טיפול הזרעה או הפריה.
    המחזור עצמו אמור להתחיל בתחילת אוקטובר.
    סביר להניח שבאוקטובר אתחיל את הטיפול, אלא אם כן יהיה עומס או בדיקות נוספות או אלוהים יודע מה עם החגים וכל זה....
    בנובמבר קבענו בית מלון לארבעה ימים אלא ש......
    חישוב קצר העלה שאם אני לא עושה טיפול באוקטובר, ואם עד הנופש לא אכנס להריון טבעי, ומאחר והמחזור שלי מדייק כמו שעון שוייצרי כל 28 יום,
    בדיוק בנופש אהיה במחזור
    מאחר, ומן הסתם אני לא לוקחת גלולות,
    איך אפשר לדחות את המחזור בכמה ימים???
    הלוא אם אני רוצה לדחות- צריכה להתחיל גלולות מהיום של המחזור הבא...ואז בוודאות לא יהיה טיפול באוקטובר.....
    מה הייתן עושות?
4 תגובות
עמוד 1
  • סחטין על הבעיה
    יש כמה צדדים להסתכל על זה:
    אולי שווה לך להפסיד חודש ולהתפנק עם בעלך בחופש כדי לאגור כוחות להמשך התהליך...
    ואולי תקחי את החופש הזה ואת ותאגרו כוחות נפשיים ביחד... תשבו, תדברו. תחזקו אחד את השני נפשית ולא פיזית!
    כך או כך תהניי
  • תראי,
    אם
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • שלום לך!
    איזו דילמה נחמדה.
    האמת, אני לא כל-כך יודעת מה לייעץ לך. נראה לי שהייתי נוסעת עם ה בגלל כל הסיבות שאמרה מיה.
    אז תהני בכל מקרה בחופשה ובהצלחה בטיפול
  • בעצם יש לך שתי אופציות...
    או לנסוע למלון במחזור - באסה, אבל לא כזה ביג דיל . אפשר להנות גם ככה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה