לחברותי, מכרותי וידידותי,
חשוב שתפיצו מייל זה, הוא יכול לחסוך לנשים רבות הרבה סבל גופני ונפשי.
סיימתי זה עתה את קורס המדריכות לטיפול בשיטת אביבה ואני מתחילה את תקופת הסטאז' שלי.
שיטת אביבה היא שיטת אימון ייחודית המבוצעת באמצעות תרגילי התעמלות ומשפיעה על המערכת ההורמונאלית של האישה. השיטה נועדה לפתור באופן טבעי, ובלי התערבות חיצונית, בעיות פוריות, בעיות מחזור, מחלות אברי הרביה ותופעות גיל המעבר. השיטה מחזירה לאישה את השליטה בגופה ובתהליכי הפריון הטבעיים, ללא כל התערבות רפואית, תרופות, כימיקלים ואמצעים מלאכותיים אחרים.
תרגילי שיטת אביבה ממוקדים להגברת התנועה והמרצת זרימת הדם לאיזור אברי הרביה של האישה.
פרטים נוספים על שיטת אביבה באתר:
www.avivac.co.ilהכשרתי מאפשרת לי לטפל במגוון הבעיות הנשיות: כאבי מחזור, PMS, מחזור לא סדיר, קיצור המחזור, הארכת המחזור, קיצור ימי הדימום, פתרון לכתמים, פתרון לאל-וסת, מנופאוזה מוקדמת, הדבקויות, ציסטות ומיומות, שחלות פוליציסטיות, הורדת FSH, עקרות לא מוסברת, הפלות חוזרות, פוריות על פי ההלכה, פוריות באופן טבעי ותופעות גיל המעבר.
הטיפול בתקופת הסטאז' נעשה תוך גיבוי ושמירה על קשר מקצועי הדוק עם המרכז הבינלאומי לטיפול בשיטת אביבה. האבחון והתאמת התרגילים למטופלת נעשה בהדרכתה ובפיקוחה של יהודית פוני, מנהלת המרכז, המטפלת בשיטת אביבה למעלה מ-20 שנה.
כמו כן, עלות הטיפול בתקופת הסטאג' היא 50% מעלותו המלאה - הנכן מוזמנות לנצל הזדמנות זו.
בברכת בריאות ופוריות,
--
טלי פייג - מטפלת הוליסטית
פסיכותרפיה רוחנית,הילינג,
פרחי באך, דמיון מודרך,
שיטת אביבה לפיריון
052-3524100
[email protected]