עשיתי הבוקר בדיקת דם...אצבעות בבקשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות מקסימות,
    המחזור מאחר לי ב 3 ימים ובמקום לרוץ לעשות בדיקה עם סטיק (כמו שאני עושה בערך כל חודש ומתאכזבת!) החלטתי הפעם לעשות בפעם הראשונה בדיקת דם..
    קשה לי לספור את השעות עד מחר בבוקר לתשובות...!!!
    מקווה שהחודש זה החודש כי באמת עבדנו קשה הפעם
    אבל אז אני מורידה את עצמי לקרקע ואומרת לעצמי מה שונה החודש הזה מכל החודשים...?
    בפעם האחרונה שאיחר לי זה היה שוב בגלל צ'יסטה, אני כל כך מקווה שהפעם זה לא המקרה...
    צריכה את ה שלכן...
30 תגובות
עמוד 1
  • יאווווווו מאמי שיהיה לך בהצלחה בשורות טובות...

• מחזיקה לך אצבעות, שלושה ימי איחור זה כבר סיבה להיות אופטימית
  • מחזיקה לך
  • הלוואייייי שתשמחי אותנו ...............

בשורות טובות
  • תודה בנות על

ומצפה ומייחלת 25: בקשר לשאלתך:
    בגלל שלא כל כך הסתדרתי עם הבדיקת ביוץ, עשינו יום כן יום לא כמעט 3 שבועות רצוף על מנת לא לפספס...

שולחת לכן המון חיבוקים
  • מחזיקה מלא מלא אצבעות!!!
  • מחזיקה לך המון

http://www.holdthatpic.com/
  • תודה עךל תשובתך... שיהיה המון בהצלחה ותעדכני אותנו....
    בשורות טובות...

• הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • המון ב-ה-צ-ל-ח-ה
  • אה, ראיתי.... סורי... מחר בבוקר...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אם את בכללית, יש תשובות כבר בצהריים באותו יום....
    תעשי בדיקה ביתית, איך את מצליחה להתאפק....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בהצלחה
    כל הכבוד על האיפוק!!
  • אני בקופ"ח לאומית, לקחתי סיסמא לאינטרנט- אז אני פשוט בודקת כל שעה.... איזה אובססיה......
    לצערי, לפני שעה התחלתי להרגיש כאבי בטן כמו מחזור.... אוף...!!! לא רוצה שה יבוא!! אני פשוט לא מוכנה לעוד אכזבה!!!!
    אם ה יבוא, אז אין טעם לחכות כבר לתוצאות.........

מתי תורי יגיע...?

mori.k לשאלתך: בדר"כ המחזור סדיר (כל 36 יום, היום אני כבר ב40) אבל לפעמים אני סובלת מצ'יסטות - אז זה מעכב את המחזור....
  • נו כבר....
    גם אני על הקוצים בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • הלוואי הלוואי

• היי בנות,
    קודם כל, תודה לכולכן על התמיכה וכל האהבה, אם הקליטה להריון היתה תלויה ברצון ובאהבה הכל כך גדולה שלכן, אז כבר מזמן היינו כולנו עם בטן....אבל לצערי, זה לא מספיק.
    קיבלתי תשובה שלילית בבדיקות דם.. ודווקא החודש הייתה לי תחושה שאולי הפעם אקבל בשורות טובות...
    כל כך קשה לי לקבל את זה... מה לא בסדר?! למה אני לא מצליחה?!
    קשה לי לאסוף את עצמי לעוד חודש של ניסיון.. הרי מה הטעם אם בסוף החודש הבא תהיה עוד אכזבה.. זה כל כך נורא שהתרגלתי לאכזבות, שכבר קשה לי להאמין שהחלום הזה באמת יכול להתגשם, הוא רק הולך ומתרחק ממני...
    אני כבר מתחילה לאבד כל סבלנות (וגם השפיות נמוגה לה לאיטה...)
    מתי התור שלי יגיע??!!
  • נשמה שלי אני יחד איתך הלכתי לעשות גם יחד איתך בבוקר וקיבלתי תשובה שלילית .
    אני שבר כלי .בדיוק כמוך .
    אבל חברה עכשיו התקשרה לעודד אותי ואמרה לי שאנחנו חייבות להוריד את מפלס הלחץ !!!!
    זה הגורם מספר אחת למה אנחנו לא נקלטות !!!!!
    למה אלא שעשו רק פעם אחת סקס נקלטו וזה היה בטעות ואנחנו שאנחנו רוצות לא יוצא ? כי הן לא חושבות על זה ! הן לא לחוצות כמונו !
    וגוף ונפש הולכים יחד .
    זהו יום כיפור קרב , אני כבר דימיינתי בראש שאני לא אצום ואהיה עם חיוך מאוזן לאוזן שאני בהריון , אבל כנראה שיום כיפור הזה אנחנו צריכות לצום ולכפר על הלחץ שאנחנו מזיקות לעצמינו. . . . . .
  • מיכל, כמה את צודקת בענין הלחץ...אני מכירה מישהי שנכנסה לכמה הריונות לא רצויים,
    הכל מפעם אחת בלבד!!! זה קרה לה בהפרש כמה שנים ועברה הפלות כי לא התאים לה באותה תקופה, ובין לבין גם עשתה 4 ילדים....
    מזעזע...יש בנות שרוצות כלכך ולא הולך ויש כאלו שנכנסות בטעות- עושות הפלה וממשיכות בחיים..
    האמת, אולי לא תאמינו לי, אני לא בלחץ (נשבעתתת),
    לא הזלתי דמעה אפילו פעם אחת מתחילת הנסיונות, במשך היום אני עובדת ולא חושבת על כך, נכנסת לפורום רק בערב ואז מתעסקת בנושא, מכינה את עצמי נפשית לטיפולים ולכך שלפני נוב' - דצמבר לא אהיה בהריון- וזה גם מתאים לבוס שלי האמת (לא שאני שואלת אבל יודעת שאם אבשר לפני נוב'- דצמבר יעקמו פרצוף)
    בקיצר, ממש לא לחוצה.
    סביבי הריוניות ואני מפרגנת להן אמיתי ומכל ה-
    שמחה בשמחתן ב100 אחוז ואין בי שמץ של קנאה או כעס.

אבל

כנראה שהכל בזכות העובדה שיש לי ילד אחד כבר.

מתי אני כן נלחצת?.....
    רק כשאני מתעמקת בבעיה שגילו אצלי ואז המחשבות יורדות לבור שחור
    משתדלת שלא להיכנס לסרטים ומחכה לפגישות עם הרופא.
  • מבינה לליבך ושולחת לך חיבוק גדול
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מאחלת לך שזו הייתה האכזבה האחרונה!
    זה קשה לאסוף ולהמשיך... יש חודשים שיותר מתמיד
    קחי זמן... זה יבוא

• מחבקת אותך....

בשורות טובות
  • היי בנות!
    רק רציתי להגיש לכן תודה ,
    אתן פשוט מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!
    אני מקבלת ממכן כל כך הרבה אהבה, זה מעלה לי חיוך על הפנים!

אני יודעת שאין ברירה וחייבים להמשיך הלאה, פשוט החודש משום מה לקחתי את זה הכי קשה מבדר"כ...

למזלי, בעלי מתגלה כגבר הכי תומך בעולם, הוא כל כך מבין אותי וגורם לי להעביר את הכל..הוא תמיד יודע מה להגיד ומה לעשות...
    הוא אומר לי שאני פשוט חייבת לא לחשוב על זה יותר ופשוט להנות מהזמן שלנו יחד לבד, והוא בינתיים נהנה מהתשומת לב שאני נותנת רק לו (הוא כבר מוכן לזה שכשיגיע ה הוא יגנוב את התשומת לב ממנו...)..
    הוא מסביר לי שכנראה גם ככה היה עדיף לחכות עד שהוא יסיים את ההתמחות שלו שכדי שיהיה לו יותר זמן לחוות איתי את ההריון.. אז כנראה ההוא שלמעלה יודע מה הזמן הנכון, ואנו רק צריכות להמתין בסבלנות.......

שווב תודה על הכל בנות...
  • בהצלחה!!!!!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות
  • "החדשה"... מה קרה בסוף???

ה בשורות טובות...
  • אולי היה ביוץ מאוחר - יש הריון אבל עדיין לא רואים ?
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • לשאלתכן: הלכתי לבדיקה אצל הרופאת נשים ומסתבר ששוב הייתה לי צ'יסטה שגרמה לעיקוב.. קיבלתי כדור לזירוז ,וכתוצאה מכך היום בבוקר ההגיע...
    כשאמרתי לה שאני סובלת מזה הרבה בזמן האחרון היא עשתה פרצוף מלגלג שאין מה לעשות... בעלי ואני לא רגועים מהתופעה הזאת שחוזרת על עצמה ולכן נמשיך לבדוק לעומק... אולי זה מה שגורם לקושי להיקלט.. אי אפשר לדעת..שווה בדיקה.
    משהי מכירה את התופעה הזאת..?
  • אני לא מכירה את התופעה הזאת....

אבלי אני רוצה לאחל לך הרבה הצלחה בנסיונות שלך... ומי ייתן וזה הנסיון האחרון שתעברי.... בשורות טובות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה