בוקר מבאס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אתמול קיבלתי טלפון מחברה שהודיעה שהיא בהריון שני...
    זייפתי שמחה בשבילה, התחלנו 4 חברות לנסות ביחד שתיים יולדות בנובמבר ואחת עכשיו בהריון ורק אני... לא.
    האמת היא שאני מתה להתחיל את הטיפול אבל עדיין לא קיבלתי וכן עשיתי בדיקה ועוד בדיקה ויוצא שלילי. גם ככה המחזור שלי לא מדוייק כמו שעון אבל זה כבר איחור של שבוע ובלי הריון נראה לי שזה מעצבים.
    מאז שהתחיל כל הסיפור לא בכיתי אפילו לא פעם אחת באמת שלא הרגשתי שזה סוף העולם והכי לקחתי את זה כפרוייקט שעכשיו מתחילים לעבוד עליו, אבל לשבת ולחכות לקבל זה כבר משהו שלא עשיתי הרבה זמן... מבאס!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • ליבי איתך מתוקה שלי,
    גם חברותיי היקרות התחילו יחד איתי,
    אחת גם סיפרה קצת שיש להם בעיות, ובשלב מסויים לא פירטה יותר,
    וכיבדתי את זה, לא שאלתי ולא אמרתי כלום,
    גם לא סיפרתי על עצמי,
    כולנו ניסינו, ואת יודעת כמה זמן עבר?
    שנה וחצי !!!!
    כולן כמובן חובקות באלו הימים את התינוקות שלהם
    חוץ ממני
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי מותק!
    אחד הדברים הקשים יותר זה הסיפורים האלה.
    אני תמיד הרגשי רגשות אמביוולנטיים-מצד אחד באמת שמחתי בשביל הבנות, אבל מצד שני זה לא היה מכל ה והרגשתי תמיד נורא מגעילה.
    אבל אין מה לעשות, זה טבעי.
    מה שנשאר לנו זה להאמין ולקוות שגם ה שלנו יגיע במהרה
  • זו הבאסה הכי גדולה בכל הסיפור הזה - הסביבה.
    פתאום כוווווווווווווולן בהריון ויולדות ואת צריכה להיות שמחה בשבילן ונאכלת מבפנים גם כי את עדיין לא בהריון וגם כי את מרגישה חרא שאת בכלל מרגישה ככה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• שני הוצאת לי את המילים מהפה... זה ממש ככה - עד שהצלחנו להיכנס להריון ראשון עברה שנה, והייתי מסוגלת לקנא אפילו באישה זרה בהריון

ואח"כ כשסוף-סוף הייתי בהריון, ידעתי שיש כאלה שמסתכלות עלי
    האמת שזה מפתח בנו רגישות לזולת (ולפרטיות של הזולת) ולפחות זה דבר טוב שאני לוקחת איתי מהתקופה הארוכה של הניסיונות

טוב, חפרתי...
    בכל מקרה כמובן שגם את תזכי להיות בהריון, עם בטן שמנמנה ויפה... זה רק יקח קצת זמן. 

• הרבה פעמים זה מרגיש כמו שהעולם מסתובב כל כך מהר ורק אני תקועה באותו מקום ולא זזה...
    תורך יבוא, זה עניין של זמן.
    צריך סבלנות, אמון, תמיכה ודבקות במטרה.
    בעלי אומר: קשה באימונים קל בקרב.
  • המון תודה רבות, אתן מקסימות ואני מרגישה שרק אתן באמת מבינות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה