תפילה לכולן - בנות בואו נתפלל יחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות....

מי שמרגישה מחוברת ורוצה לעשות צעד רוחני אמיתי למען עצמה ולמען כל חברות הפורום, בואו נתאחד, נבחר יום, נקבע שעה נדליק נר... ונתפלל חזק חזק
    לבינתיים הנה נוסח תפילה שהביא הרב שמואל אליהו שליט"א הרב הראשי לצפת:
    תפילה לפוריות
    ריבנו של עולם, אתה ציוותנו בתורתך הקדושה "פרו ורבו ומילאו את הארץ". ובה אנו משלימים את הרצון שעלה לפניך בעת שבראת את העולם "לא תוהו בראה – לשבת יצרה".
    והנה אני ובעלי לא זכינו לפרי בטן, ובוכים ומתחננים לפניך שתסייענו להביא לעולם צאצאים בריאים ושלמים כדי שנשמח בהם וישמחו בנו, ותשמח בנו אף אתה.
    אנא ה’ כמו שפקדת את האבות הקדושים ואת האמהות הקדושות שרה רבקה רחל ולאה כך תפקוד אותנו בזרע קודש של קיימא. ותעזרינו על דבר כבוד שמך לחננו בבנים ובבנות בריאים ושלמים צדיקים וחסידים. אמן.

את התפילה הזו אפשר לומר בכל עת ובמיוחד בעת הדלקת נרות.
    אפשר וגם מומלץ לומר בברכת שמע קולנו שבתפילת שמונה עשרה.

יאלה בהצלחה...
    מחכה לתגובות שלכן, לגבי היום והשעה

בשורות טובות
27 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...

• איזה כייף בנות
    papaya יישר כוח... אני גם הייתי עושה את זה אני משתדלת כמה שאפשר.. ממש כייף לראות שאתן בעניין...
    אני גם לא ממש יודעת אם אפשר או שבכלל זה יותר טוב בערב כיפור... אבל אני אברר...

בשורות טובות

• הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אני צמה ביום כיפור...
    אתן יכולות גם לקרוא תהילים
  • ערב יום כיפור לפני כניסת החג - נשמע לי הכי טוב,
    השמיים פתוחים לרווחה ואלוהים מחכה לשמוע את סליחותינו ותפילותינו...
    אני אדליק ביום שישי, ואשמח מאוד אם תצטרפו אלי ותגידו את התפילה שניתנה פה.

תודה רבה על היוזמה,
    ואמן וזה יעזור
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מצויין - מיה רוצה תינוקי... אחרייך...
    יאלה אז קבענו !?
    תפילה מיוחדת לכל מי שרוצה להצטרף ביום שישי הזה, לפני כניסת הכיפור כשהשמיים נפתחים..... בזמן הדלקת הנרות...

נתפלל אחת אחת על עצמנו ועל כל בנות הפורום...
    אני בטוחה שהביחד של התפילה תעשה הרבה הרבה טוב

הנה התפילה שוב....
    ...ריבנו של עולם, אתה ציוותנו בתורתך הקדושה "פרו ורבו ומילאו את הארץ". ובה אנו משלימים את הרצון שעלה לפניך בעת שבראת את העולם "לא תוהו בראה – לשבת יצרה".
    והנה אני ובעלי לא זכינו לפרי בטן, ובוכים ומתחננים לפניך שתסייענו להביא לעולם צאצאים בריאים ושלמים כדי שנשמח בהם וישמחו בנו, ותשמח בנו אף אתה.
    אנא ה’ כמו שפקדת את האבות הקדושים ואת האמהות הקדושות שרה רבקה רחל ולאה כך תפקוד אותנו בזרע קודש של קיימא. ותעזרינו על דבר כבוד שמך לחננו בבנים ובבנות בריאים ושלמים צדיקים וחסידים. אמן.

כמובן שרצוי שנשלב תחינות חזקות מה...

בשורות טובות
  • מעולה, בערב יום כיפור אני חושבת שזה אחלה זמן לבקש בקשות ולהתפלל לגמר חתימה טובה- אמן שהקדוש ברוך הוא יחתום לכל אחת מאיתנו שהשנה נזכה לחוות את חווית הלידה ולהנות מהפירות שלנו.
    נדליק כולנו ונבקש...
  • הלוואי שזה יצליח!!!!!!!!!!!!!
    אפשר לבקש גם שאגמל מההיתמכרות לפורום?
  • חחח... לא papaya אנחנו צריכות אותך כאן !!!! אז תמשיכי להתמכר בבקשה

בשורות טובות
  • אגב, קראתי את נוסח התפילה...
    יש לי ספק לגבי השורה "...והנה אני ובעלי לא זכינו לפרי בטן..." - מה עם כל אלה שמבקשות להביא עוד ילד (שיש להם אחד או שניים או עשרים ורוצים עוד אחד... קטן וחמוד...)? זה מתאים בכל זאת? או שאפשר לבצע התאמות ספציפיות?
  • רעיון מעולה בנות.....
    בשורות טובות...

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • גם אני מצטרפת..
    ערב יום כיפור
    הלוואי והתפילות של כולנו יחד יהוו כח ענקי
    שיהיה בהצלחה לכולנו
  • בס"ד

וואי זה הפעם הראשונה שלי פה באתר...
    כל הזמן הייתי רק מציצה..
    אבל הפעם החלטתי שגם אני חייבת להיות שותפה לכל מה שקורה פה..
    אז ביום שישי לפני יום כיפור בעז"ה אני גם אתפלל את התפילה שתעזור לנו ולכל מי שצריכה זרע קודש של קיימא תקבל בזכות התפילה הזו!

שנשמע כולנו רק בשורות טובות!

תודה
  • נשמע מעולה!!
    אני ממליצה שכל אחת תכתוב את השם שלה ושם אמא ואז כולנו נתפלל על כולן כל אחת עם השם המלא שלה! והרי ידוע שהמתפלל על חברו נענה תחילה! אז אני אפתח לכך שירשור וכל אחת שתכתוב בו את שמה המלא ושם אמא שלה.
    בנוסף שמעתי שלפני צאת הצום לקראת סוף תפילת נעילה כשאומרים 7 פעמים "ה' הוא האלוקים" - בפעם השביעת יש לכל אדם יש 30 שניות מול כסא הכבוד לבקש מה שרוצים אז.... בהצלחה לכולנו!!!
  • וואי היום הייתי בכותל וחיפשתי תפילה כזאת ולא מצאתי!!!
    תודה רבה!!!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • איזה כייף !!!!!!!!!!!!!!!!!
    בשורות טובות
  • כבר 12 בנות הצרפו לתפילה.... מעולה !!!
    בשורות טובות
  • גם אני מצטרפת אליכן, וכל הכבוד לכן אתן ממש עושות קידוש השם עצום בפורום!!!

רציתי לומר שהסגולה הכי גדולה להכנס להריון זה לשמור את טהרת המשפחה (המקווה) מניסיון של המון נשים , ולאחרונה גיליתי את ערוץ 97 בטלויזיה גם בYES וגם בHOT ואני ממליצה לכן בחום !! אני חושבת שאנחנו צריכות קשר עם הבורא שמחייה אותנו כל שניה ושניה ודרך זה נתחזק ונתעלה מעלה מעלה.

אז שנמשיך להתקרב אל השם ואל רצונו כי זאת האמת היחידה בעולם כולו!!
    אוהבת את כל בנות ישראל הקדושות

• גם אני מצטרפת
  • ליידי1 איזה כיטיף שהצטרפת ! בהמשך לשרשור אחר שפתחת - גמר חתימה טובה, וצום מועיל וכמובן שהשנה נזכה לחבק / בריא/ ה בזרועותינו...

עדי... אני שמחה שככה את חושבת, תראי מה זה העליתי רעיון והבנות כאן זה דבר מדהים... פשוט מדהימות !!!
    לגבי טהרת המשפחה.. זה הדבר הכי שאני דואגת לו מהרגע שהתחתנתי (לפני 10 חודשים).. אני ממש אוהבת אתת זה ומאמינה שזה מכניס לי הרבה אור ושלום בית הביתה
    רק אני קצת מאוכזבת שעוד לא נקלטתי ואלה שלא שומרות נכנסות בצ'יק צ'אק, ובדקתי כבר , הביוץ לא יוצא על ה7 נקי ואני מכירה הרבה כאלה..

בשורות טובות
  • איזה כייף לשמוע,
    יישר כח גדול בנות!!
    גם אני מצטרפת
  • רוצים תינוקי,
    אל תדאגי ,השם יודע הכי טוב מה טוב בשבילנו ובדיוק מתי הזמן המתאים
    צריך להתחזק באמונה וביטחון ולהיות שמחים במה שיש לנו תמיד (:

בשורות טובות לכולכן!!
  • ודרך אגב,
    מאחר לי ב-6 ימים ,עוד לא עשיתי בדיקה כי אני לא רוצה לצפות,
    וכי פעם איחר לי בשבוע .
    ויש לי הפרשות חומות :/ או שזה המחזור או הריון ................

אימלהה
  • עדי,
    אמן, שתקבלי לשנה החדשה
  • חחחח תודה ליידי1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה