שלום, בנות יקרות!
היום בלילה שוב התחלתי להקיא וכאבי הבטן נהיו חזקים יותר. הערתי את בעלי ונסענו למיון נשים ב-4:00 בבוקר. איזה התארגנויות-הייתי צריכה להעיר גם את ההורים שלו שיבואו להיות עם הבן שלי ואח"כ לקחו אותו לגן. איזה מזל שיש אותם קרוב! איזה חמודים!

בקיצור, במיון הייתי עד 11:30. עשו לי בדיקות דם, שתן, U/S שמו לי אינפוזיה. הרופא שם אמר שבגלל הדקירות הרבות כנראה (17 ביציות ששאבו לי) נשאר לי נוזל בבטן העליונה וזה מה שעושה לי את כל הבלאגן-כאבים והקאות. הוא אמר שלפי כל הסימנים אין תסביב, לא ממש הבנתי מה זה, אבל זה טוב, כי אם היה תסביב אז היו צריכים לנתח.
בקיצור הוא ראה שאני יותר טוב ושלח הבייתה.
דיברתי עם הרופא שלי ושאלתי אם כדאי לעשות החזרה במצב כזה. מאז השאיבה ביום ראשון אני כמעט לא אכלתי כלום וגם עכשיו לא ממש מסוגלת. הוא אמר לי שאני אדבר איתו בבוקר מחר ונראה מה יהיה מצבי. הוא אמר שאפשר לדחות את ההחזרה ליום שישי. זה מאוד עודד אותי. האמת, לפי איך שאני מרגישה, כבר הייתי מוכנה לוותר על החודש הזה ולחכות לחודש הבא להחזיר מוקפאים. אבל אני מקווה שלא אצטרך לעשות זאת.
זהו, סליחה שהתשתי אתכן עם הסיפור המייגע שלי. פשוט אני בשוק שזה קורה לי ורציתי לשפוך לפניכן את הלב.
אוהבת אתכן