אתן לא מאמינות-איזה סיוט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, בנות יקרות!
    היום בלילה שוב התחלתי להקיא וכאבי הבטן נהיו חזקים יותר. הערתי את בעלי ונסענו למיון נשים ב-4:00 בבוקר. איזה התארגנויות-הייתי צריכה להעיר גם את ההורים שלו שיבואו להיות עם הבן שלי ואח"כ לקחו אותו לגן. איזה מזל שיש אותם קרוב! איזה חמודים!
    בקיצור, במיון הייתי עד 11:30. עשו לי בדיקות דם, שתן, U/S שמו לי אינפוזיה. הרופא שם אמר שבגלל הדקירות הרבות כנראה (17 ביציות ששאבו לי) נשאר לי נוזל בבטן העליונה וזה מה שעושה לי את כל הבלאגן-כאבים והקאות. הוא אמר שלפי כל הסימנים אין תסביב, לא ממש הבנתי מה זה, אבל זה טוב, כי אם היה תסביב אז היו צריכים לנתח.
    בקיצור הוא ראה שאני יותר טוב ושלח הבייתה.
    דיברתי עם הרופא שלי ושאלתי אם כדאי לעשות החזרה במצב כזה. מאז השאיבה ביום ראשון אני כמעט לא אכלתי כלום וגם עכשיו לא ממש מסוגלת. הוא אמר לי שאני אדבר איתו בבוקר מחר ונראה מה יהיה מצבי. הוא אמר שאפשר לדחות את ההחזרה ליום שישי. זה מאוד עודד אותי. האמת, לפי איך שאני מרגישה, כבר הייתי מוכנה לוותר על החודש הזה ולחכות לחודש הבא להחזיר מוקפאים. אבל אני מקווה שלא אצטרך לעשות זאת.
    זהו, סליחה שהתשתי אתכן עם הסיפור המייגע שלי. פשוט אני בשוק שזה קורה לי ורציתי לשפוך לפניכן את הלב.
    אוהבת אתכן
14 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה קבלי המון

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • הי נענע יקירתי!
    תודה רבה רבה רבה על כל האיחולים והעידודים.
    כן, נראה לגבי ההחזרה
  • יואוו בובי, מסכונונת שלי.... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הי, מורנוש!
    תודה תודה תודה על כל החיבוקים והנשיקות-קיבלתי וזה חימם את
    כן, ברור, אני מתקשרת אליו כל הזמן.
    אני גם מאוד מקווה שאוכל להחזיר מחר 2 טריים.
    תחזיקי לי
  • ברורררררררררררררררר.
    מחזיקה לך גם בידיים וגם ברגליים שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• וואי איזה סיבוכים,
    תסביב זה כשהשחלה מסתובבת סביב עצמה,
    ותודה לאל שזה לא קרה לך,
    מה שקורה לך זה נקרא גירויי ייתר??
    מתוך 17 שנשאבו כמה הופרו?
    יש לך למכירה??
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מורנוש-תודה תודה ואמן שיחזיקו חזק

מיה-תודה על ההסבר. אחרי שהסברת נזכרתי שהרופא באמת הסביר את זה, אבל לא היה לי כוח וחשק להבין. ובאמת מזל שזה לא קרה כי אז היה צריך ניתוח, חלילה.
    מה שקורה לי חלק מזה זה גירוי יתר, אבל זה קרה כי במהלך השאיבה הביציות הפרישו נוזלים וגם דם וזה מה שעושה לי את כל הבלאגן.
    מתוך ה-17 שנשאבו הופרו 11, אבל אני עוד לא יודעת כמה טובים ושרדו.
    אשמח למסור לך במתנה כמה, בכיף
    תודה רבה ממי על כל האיחולים
  • יווווו 11....
    זה מלא,
    מה תעשי עם כולם?
    נראה לי אם יהיו לי 10 טובים....אני מביאה את כולם לעולם...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אמאלה איזה בלאגן

תרגישי טוב ומחזיקה לך אצבעות למחר (מחר?)
  • סמיילי יקרה,
    מה שלומך? איך את מרגישה?
    קראתי שעברו עליך שעות לא פשוטות...
    קבלי המון
    שיהיה קליטה נעימה ל או ל _11- סחטיין עליך!)

תנוחי המון ותעזרי במי שרק רוצה לעזור!
  • בס"ד

יקירתי..
    אני ממליצה לך בחום ואהבה לחכות לפחות חודש.
    זה מה שאני עשיתי.
    שאבו לי בזמנו 25 ביציות, היה לי גירוי יתר ואם הייתי מבצעת החזרה ישר אז הגירוי היה היה מתפרץ יותר וזה מסוכן...
    אז לפני שאת נמהרת תחשבי טוב, כל עכבה לטובה...
  • בוקר טוב בנות!
    תודה לכל המעודדות.
    מיה-לא, אני ממש לא מחזירה את כולן
    אין שום דבר רע בלהקפיא אותן, עובדה שהבן שלי הוא מהמוקפאים והוא בן 3 שיהיה בריא.
    שמחה-25 ביציות? יואו! איך עמדת בזה? לי היה בלאגן עם 17.
    אני הולכת היום להחזרה והרופא יבדוק אותי לפני זה, אם יהיה משהו שלא ייראה לו אז לא נחזיר.
    שיהיה לך בהצלחה היום בהחזרה. ובע"ה עוד שבועיים את מבשרת על בטא מהממת
  • המון המון בהצלחה .מחזיקה לך אצבעות חזק חזק...רק בשורות טובות בעוד12 יום.אמן!!!
  • בהצלחה בהצלחה בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה