איזה באסה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביוום ראשון הייתי סוף כל סוף אצל הרופא.
    הוא החליט להתחיל איתי עם איקקלומין וכמעט נתן לי מרשם. אבל אז התברר (בכלל לא ידעתי מזה...) שלפני 8 חודשים היה לי וירןס CMV. אז אתמול עשיתי בדיקת דם לוודא שהוא יצא לי מהמערכת. אבל מתברר שהתוצאה יכולה להגיע עד עוד 3 שבועות...
    ועש אז הרופא לא מוכן לטפל בי שזה כמובן סופר הגיוני, זה פשוט מתסכל אותי כי כבר יש לי תור לשבוע הבא ואם התוצאות לא יגיעו עד אז בדרך נס אז אני אצטרך לבטל.
    איזה באסה.... אני ממש בנפילה היום.
    אין לי בעיה לעשות כל מה שצריך אבל הכל מתעכב כל הזמן, כל דבר קטן זה עוד חודש עוד תקופה ודי כבר....
    אני פשוט רוצה להרגיש בעשייה, שאני עושה משהו בשביל לקדם עניינים ובנתיים אני פשוט לא יכולה לעשות כלום. רק לטפס על הקירות (או על קערית קוסקוס ענקית).
    בקיצור, ממש באסה !!!

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה דיכאון יקירה

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • הי יקירה!
    הכי באסה בכל התהליך הזה שאנו עוברות זה ההמתנה האינסופית הזו כל פעם למשהו חדש.
    אני שולחת לך המון סובלנות ותנסי באמת להאמין שהכל לטובה, אני יודעת שזה לא קל, אבל זו כנראה הדרך שלנו.
    מחזיקה לך שההמתנות ייגמרו ותתחילי "לעבוד" קשה לקראת ה
  • כל דבר לטובה מאמי.
    חס וחלילה אם היית מגלה על ההריון והוירוס היה עדיין - היית צריכה ככל הנראה להפסיק את ההריון... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הכל לטובה, וקודם כל הבריאות שלך...זה לפני הכל,
    אני מבינה את הביאוס, לי נדחו חודשיים בגלל כל מיני סיבות,
    והינה סוף סוף אני מתחילה (ממש בקרוב)....בסוף זה מגיע....

סבלנות יקירתי, למרות שזה נורא קשה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה בנות על החיזוקים.
    שני, איך אני יכולה לברר לאיזו מעבדה שלחו את זה בשביל ללחוץ ? את יודעת אולי ?
    ומיה, את ממש מותק., כולכן ממש מתוקות.
    אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • אני לא יודעת ... כדאי אולי לברר בקופה. הם בטוח יודעים.
    בהצלחה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה