סמיילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב מאמי,
    איך את מרגישה היום ?
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

9 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב, יקירתי!
    היום אני מרגישה קצת יותר טוב.
    הבטן עדיין כןאבת מאוד, אבל הצלחתי לארגן לבד את הבן שלי לגן ולהתארגן בעצמי. אמנם ההליכה לגן שלו לקחה לי 30 דקות במקום 10-15, אבל זה לא משנה, העיקר שהצלחתי לעשות את זה לבד סוף סוף.
    בימים האחרונים הרגשתי כמו איזו פדלאה חסרת אונים. כל דבר ואפילו הקטן ביותר קראתי לבעלי. מזל שיש לי בעל מקסים
    היום בבוקר הרופא שלי התקשר אליי ואמר שאני אבוא להחזרה. הוא אמר שהוא בוודאי יבדוק אותי לפני ואם הכל יהיה בסדר יחזיר לי עוברים, בע"ה.
    אז תודה רבה רבה רבה על ההתעניינות ותחזיקי לי שלפחות אחרי כל הסיוט הזה העוברים ידבקו ויחזיקו בי חזק חזק
    אוהבת המון
  • יופי מאמי, אני ממש שמחה לשמוע שמצבך משתפר ב"ה.
    מה לעשות גם כשרגילים להיות סופר וומן, צריך לדעת לפעמים לעצור ולתת למישהו את המושכות בלית ברירה...

אז היום ההחזרה ? סופי ?
    יואו בובית, כמה שאני מקווה בשבילך בע"ה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• המון המון בהצלחה,
    ותרגישי טוב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מורנוש-כן, לפעמים זה קורה בלית ברירה. מזל שיש לי על מי לסמוך
    כן, כנראה שהיום ההחזרה.
    אני אעדכן אותך.
    תודה רבה על הכל ממי

מיה-תודה מתוקה
  • סמיילי- המון בהצלחה
  • תודה רבה רבה לך
    כן, אני אשתדל
  • את אישה מדהימה וחזקה!!!!!!!!!!
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה פאפאיוש יקירתי!
  • רק עכשיו ראיתי את הפוסט הקודם כל כבוד לך שאת חזקה!
    אני מזיקה לך שתרגישי טוב ויחזירו לך שני חמודים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה