היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהפריה רגילה (לא איקסי) עושים בחלק מהצלחות איקסי למרות שאין בעיה בזרע? או שרק אם אני מבקשת? תהיתי מה קורה אם אין הפריה טיבעית בצלחות? לא עדיף שיעשו איזה אחד באיקסי ליתר ביטחון ? מיה שמחכה לחסידה.....
11 תגובות
עמוד 1
צריך לשאול את המעבדה. כמה שנים אני טוחנת את נושא ההפריות ופעם ראשונה אני שומעת שקוראים לזה כך - איקסי שלכן באהבה, מורן......
ואם לא תהיה אף הפריה בצלחות? ולזרעונים לא יבוא להתאמץ? אז כל התהליך הולך לפח ? מיה שמחכה לחסידה.....
האמת שאני באמת לא יודעת מה קורה במצב כזה... לא שמעתי על מצב כזה בכלל... למה את חושבת בכלל בכיוון הזה ??? דיי. בע"ה הכל יהייה בסדר, הזרעונים יבצעו את תפקידם על הצד הטוב ביותר ויעשו לך בייבי חדש ומדהים שלכן באהבה, מורן......
היי עשיתי גם איקסי וגם רגיל ולא הצליח זה תלוי וזה מזל אירית
טוב אולי אני באמת צריכה לזרום עם זה ולהפסיק לשאול כל כך הרבה... אני מלאת חששות לקראת ההתחלה, והכי מפחיד אותי ההרדמה, והגירויי ייתר מיה שמחכה לחסידה.....
יקירה ההרדמה הכי פחות מפחידה דווקא זה הקטע שאני אוהבת יאלה לישון ולקום אחרי
בהצלחה
מיה, מותק, אין לך מספיק דברים לחשוב עליהם? למה את מכבידה על עצמך סתם? את זוכרת שמי שמחפש מוצא... אז אל תחפשי! די, מתוקה! הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מיה חמודה!! זה בסדר שאת רוצה לדעת הכל .גם אני כמוך..לפני כל תהליך חפרתי שעות באינטרנט ואחר כך חפרתי לרופא שלי.הוא היה אומר לי : הרגת את המחשב אתמול???חחחח . אני רוצה לדעת כל מה שקורה לי בגוף, מה הולכים לעשות ,למה??? בקיצר , אני מכה אבל אין מה לעשות...בקשר למה שאת דואגת , תעזבי את זה ...אצלי רופא החליט איפה לעשות רגיל ואיפה "איקס"...או כמובן במעבדה מחליטים....הם יודעים לעשות את העבודה שלהם...את תחשבי על דברים יותר נעימים....איך את עוברת את כל זה מהר ובקלות ומחזיקה פיצי קטן..אמן.יהיה בסדר.