חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לחברות הפורום שלום רב,

לצערי הרב(כי מפחדת מזה), אני אמורה להתחיל מתישהו הפרייה חוץ גופית....
    הייתי שמחה לשמוע המלצות על רופא מקצועי נחמד ומרגיע ועל בי"ח ציבורי או פרטי שהכי ידועים בשמם בתחום

בתודה מראש
    רפאלה
10 תגובות
עמוד 1
  • הי רפאלה,
    ברוכה הבאה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• היי רפאלה,

קודם כל בכל שאלה או חשש תפני לפורום יש פה המון בנות שיבינו ויתמכו ויעזר לך וזה מאוד חשוב שיש איפה לפרוק בתהליך.
    אני מקווה שילך לך בקלות.
    אני מתחילה טיפול ראשון אצל דר' אלי גבע הוא בכללית אבל אני עושה פרטי המרפאה שלו בקניון רמת אביב והוא עובד במדיקל סנטר בהרצליה.
    עד כה הוא גם מאוד נחמד וגם מאוד מקצועי. אז אני ממליצה. הגעתי אליו דרך המלצות באינטרנט ושתי בנות שאני מכירה שמטופלות אצלו אחת +1 ואחת +3.
    יש המון רופאים והמון מומחים וכל כל אחד יש כמה דעות, זה גם עניין אישי של כמה את מתחברת ואיזה סגנון את אוהבת.
    התחום בארץ באמת מאוד מפותח לכן את צריכה להתעודד כי בסוף לא משנה מה הבעיה יהיה לך
    שיהיה בהצלחה ושוב כל דבר שאת צריכה הבנות פה מ ד ה י מ ו ת
  • קודם כל תודה על התשובה המהירה כבר יצא לי לראות כמו הודעות פה ואתן פשוט מקסימות ממש איך שעונות ומעודדות

אני מרחובות ........בנוגע להמלצות

אגב, אורי ונועם הם מהפרייה??

אני עוד תקווה שאולי אצטרך בכ"ז רק הזרעה ולא הפרייה.......למרות שלפי תגובת הרופאים לא נראה לי
  • ברוכה הבאה, ושהות קצרה,
    גם אני כמוך לפני...ושואלת הרבה ומתעניינת,
    קודם כל תדעי שיש פה בנות מקסימות שיכולות לעזור לך בכל שאלה,
    וגם אם את צריכה סתם כתף לבכות עליה - אנחנו כאן...
    הפורום מקסים ואת מוזמנת לקחת בו חלק.
    לגבי רופאים טובים יש הרבה, וזה מאוד תלוי באזור מגורייך...חשוב מאוד
    שיהיה לך נוח להגיע, כי יש הרבה טירטורים לבדיקות....

אני חושבת שבית חולים מאיר הוא המוצלח ביותר
    אבל אל תתפסי אותי במילה, אין בית חולים שפורסם בהצלחותיו מעל האחרים
    (אני חושבת)
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי רפאלה,
    זה ה-מקום שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אם את מרגישה בנוח ספרי מה הבעיה...
    אני קיבלתי משני מומחים לפוריות תשובה חד שמשמעית שעדיף לא לבזלז זמן בהזרעות.
    הבעיה היא אצל בעלי, יש לו וריקולציה דרגה 3 וכמות מאוד נמוכה עם מרפולוגיה על הפנים (בכללי שום תוצאה אפילו לא מתקרבת לממוצע).
    אז הולכים ישר להפריה וזה גם בסדר כי אנחנו הרי המין החזק
  • אני מטופלת אצל דר' ברקוביץ בגבעת שמואל. הוא בחור ממש כלבבי: קצר ולעניין, מאוד יעיל וענייני, כמו שאומרים "בלי כל הבולשיט"
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • שלום לך רפאלה!
    קודם כל ברוכה הבאה
    אני הולכת לד"ר וייסמן. הוא איש מקסים-גם מקצועי וגם בן אדם.
    את הבן הראשון שלי עשיתי אצלו בהפרייה. ועכשיו אני אחרי הפרייה לקראת הילד השני, בע"ה.
    הוא מקבל בבריאות האישה בלישנסקי 1 בראשל"צ.
    יש לו גם קליניקה פרטית באשדוד. והוא עובד בבי"ח קפלן-שזה יכול להיות טוב עבורך, אבל אני לא יודעת איך זה הולך בבתי-החולים האם כל הזמן אפשר להגיע רק לאותו הרופא.
    אה, וזה דרך מכבי
    אז שיהיה המון בהצלחה
  • סמיילי היי האם ד"ר וייסמן הכוונה לאריאל?? כי אם כן אז הרופא נשים הפרטי שלי אתמול מה זה שיבח אותו ואמר שהוא מחונן ושהוא הקים איזו יחידה של IVF או משהו כזה??

אבל איך זה הולך הרופא שאנחנו בוחרות הוא זה שמבצע ת'שאיבה??
    ולפי מה מחליטים כמה לשאוב?? כי הרי לך קראתי שבעקבות השאיבה היה לך איזשהו סיבוך לא?
  • רפאלה שלום מתוקה,
    קודם כל ברוכה הבאה ומאחלת לך שהות קצרה
    אני מטופלת אצל רופא מקסים פרופ' רפאל רון אל הוא מנהל איזה שהיא מחלקה גדולה באסף הרופא (שכחתי איזה, בטח יולדות או איזה מחלקה גניקולוגית אחרת..)
    בכל אופן הוא רופא מדהים!!
    הוא מקבל באופן פרטי בקליניקה שלו ביהוד,
    אם תרצי אתן לך את הטלפון.
    ודרך אגב אני בקופ"ח כללית ואני מקבלת החזרים על כל הביקורים שלי אצלו.
    שיהיה לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה