שמעתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבתל השומר היחידה של ההפרייה היא די בלגאן.....
    הרופא נשים שלי המליץ לי ללכת לד"ר ערן הורוביץ שהוא רופא IVF של מכבי והוא עובד בוולפסון?

מישהי יודעת או מכירה רופא בשם זה? וגם רופא בשם ד"ר רבהון?

אני ובן זוגי ממש בבלבלה ולא יודעים מהיכן להתחיל.........מרגישים כמו במירוץ נגד הזמן.........
3 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את הרופאים שציינת
    תחקרו עוד קצת, תקראי באינטרנט
    לאטא לאט תראי מי הרופאים ששמם חוזר יותר ויותר פעמים..
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • היי מותק! קודם כל בהצלחה! אם את כבר הולכת לוולפסון הייתי ממליצה לך על פר' לברן...הוא מנהל מחלקה שם.מקבל גם באופן פרטי בקלחיניקה בתל אביב (יש לך החזר ממכבי) וגם עובד באסותא במרפאת שלושת הפרופסורים עם משיח ודור...אני הייתי אצלו והוא מדהים.פשוט לי לא היה נוח עם אסותא וולפסון.אני גרה באזור השרון ועשיתי הכל במדיקל הרצליה.המון בהצלחה ותבדקי באינטרנט.
  • גם אני לא מכירה את הרופאים האלו.. אבל זה לא אומר שהם טובים פחות מהמוכרים...
    תחליטו לאיזה כיוון אתם הולכים. ציבורי, פרטי? אח"כ תיראו מי הרופאים האופציונליים מבחינתכם.
    אם זה פרטי, אז יש המון אפשרויות ואם זה בציבורי, תתענייני בכל מחלקה ( דרך האינט' ) מי הרופאים ותישאלי עליהם או תיגלשי בפורום ותחפשי תחת השם שלהם כל מיני חוות דעת.
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה