הבעיה היא..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברוך ה' יש לנו בת מקסימה שתהיה לי רק בריאה, בת 3 + ובשנה האחרונה ניסינו להקלט ללא הצלחה ואז כשבעלי עשה בדיקה זרע ראו שהכמות ממש ירדה וגם בקושי יש תנועה.....אחרי חודש וחצי שעשה שוב בדיקה אז הייתה קצת עליה בכמות וגם בתנועה אבל כנראה שזה לא מספיק ורופא מתל השומר אמר לו ללכת להקפיא מהר!!!!!!!!!
    אז אני באמת לא יודעת מה לחשוב......האם באמת הפרייה זה הפתרון האחרון או שמא כן אפשר השבחה והזרעה........

אני רק חושבת על הפרייה ומאיפה מתחילים יש לי כאבי בטן
6 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    גם אצלנו הבעיה לפני ההפריה הייתה בכמות הזרע. בגלל זה שלחו אותנו להפריה. אחרי שעשינו את בדיקת הזרע האחרונה הרופא אמר שהזרע כל כך חלש שבכלל לא היה טעם להזרעות.
    אבל העובדה היא שנקלטתי להריון של נועם באופן טיבעי, לא מתוכנן כשאורי היה בן 7 חודשים וכשנועם הייתה בת שנה נקלטתי להריון נוסף ( שנפל למזלי- אל תכעסו שכתבתי את זה , כי אחרת הייתי משתגעת )
    אז דברים משתנים ודברים קורים, ואם לא בא לך ללכת ישר להפריה, תבקשי להתחיל בהזרעות. הם רק ממליצים. בסופו של דבר זו את קובעת.

אני מיהרתי ללכת להפריה, לא הייתה לי כבר סבלנות לחכות שניה - רציתי ילד בכל רמ"ח איבריי !!!
    כל אחת צריכה לקחת את העיניין בדרך שלה, בקצב שלה, בזמן שלה...
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• היי רפאלה הכל עניין של גיל וכמה סבלנו יש לך.
    למרות שהרופא אמר שעם התוצאות של בעלי אין הרבה סיכוי לטבעי הוא שאל אם אני רוצה לנסות קודם הזרעות (הרי גם אם יש רק זרעון אחד תקין וזריז וחזק יש סיכוי להריון), אני לא רציתי לחכות אני בת 31 ורוצה יותר מילד אחד אז צריך להתחיל בהזרעה הסיכויים נמוכים יותר.
    תחשבי מה מתאים לך גם מבחינה נפשית את יכולה להתחיל עם הזרעות ולראות איך מתקדם לשים לעצך יעד אחרי 3 נגיד עוברים להפריה.
  • אני בעד להקשיב לרופאים...
    אצלינו אין שום בעיה ובכל זאת הגענו להפריה...
    כמה אפשר לנסות הזרעות? לבזבז את הזמן ולראות שזה לא בשבילך...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • רפאלה, זו בדיוק השאלה שאני עוסקת בה עכשיו..
    אחרי בדיקת זרע מזעזעת הרופא אמר שאין סיכוי לנו להריןו באופן טבעי ואפילו אין טעם להזרעות, צריך ישר להתחיל הפריה.
    אבל בימים האחרונים עלתה לי מין מחשבה אולי בכל זאת כדאי לנסות הזרעה, לפחות פעם אחת...
    כי אני מאמינה באמונה שלמה שלא הרופא קובע ולא הרופא מחליט ולא הרופא נותן אלא הכל הכל זה בה מה',אז אולי כן כדאי להתחיל ב'קטן'
    בכל אופן אני עדין בשלבי התלבטויות....

ושני 28- תדעי שהסיפור שלך הוא זה שנתן לי את הרעיון הזה והראה לי בוודאות שבאמת זה הכל מה' ושהוא יחליט לתת אז גם זרע ירוד ולא טוב יכול להביא לעולם משגע...

קצ חפרתי (אבל זה המקום, לא?!) ,בכל אופן רפאלה אני חושבת שתלכי עם מה שאת מרגישה שהכי טוב לך..... והלוואי שעד שתחליטי מה את בוחרת כבר תהיי בהריון!!! אמן!!!
  • לי אמרו ישר להפריה- ביקשתי לעשות הזרעה אחת ונקלטו תאומים
  • ל"פעם שניה ושיהיה בהצלחה"
    (איזה שם ארוך בחרת
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה