מה זה כל הבדיקות האלה?..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סופסוף נפגשתי עם הרופא - קיבלתי אישור להתחיל טיפול.
    התקשרתי שמחה וטובת לב לקבוע תור.......
    מסתבר שיש סדרת בדיקות נוספת שעליי לעבור - ותבינו שאני כבר חודשיים צוברת את כל הבדיקות האפשריות ופתאום מסתבר שיש עוד.....
    בקיצור, נוגדנים לאדמת, CMV, VDRL, טוקסופלזמה, תפקודי כבד בצום, בדיקות שתן- תרבית וכללית, PAP, אולטראסאונד אגן קטן, בדיקת שד כירורג, איידס, צהבת.....
    גם אתן עשיתן את כל זה?
    תבינו שבחודשיים האחרונים עשיתי פרופיל הורמונלי, צילום רחם, בעלי עשה בדיקת זרע, איידס וצהבת- למה הרופא לא יכל לשלוח גם אותי במקביל לכל הבדיקות???
    בקיצור, לא יהיה טיפול גם באוקטובר
12 תגובות
עמוד 1
  • וואוו. לא זוכרת איזה בדיקות אני עברתי... כירורג שד - אני כן זוכרת, אידס, CMV וכל הבדיקות דם גם כן...
    למה את כבר מתבאסת ? מחר על הבוקר תתקשרי לקופה ותקבעי הכל יחד. תעשי לך כמה ימים מרוכזים לבדיקות. תגידי להם שאת חייבת תור דחוף כי קבעו לך הפריה לתחילת אוקטובר ואת צריכה את כל התשובות עד אז. שקר לבן - לא נורא...
    אם תיצטרכי עזרה בהפעלת לחץ - אני יעזור לך בכייף. אני מומחית בלהלחיץ שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• גם אני עשיתי את כל הבדיקות והם גם לא מוכנים להתחיל בלי הבדיקות.
    לא נורא, אני מאמינה (או לפחות מנסה להאמין) שהכל לטובה
    שיהיה בהצלחה!
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • כן, גם אני עשיתי את כל הבדיקות המעצבנות האלה.
    אבל תנסי באמת ללחוץ עליהם כמו שמורנוש אמרה לך ואל תוותרי עדיין על התור להפרייה. כי יכול להיות שחלק מהבדיקות כבר יהיו מוכנות ואלה יהיו הבדיקות הדחופות.
    אז המון בהצלחה
  • אני אלחיץ את מי שצריך,
    אבל בכל מקרה התור לרופא רק ב17 לאוקטובר, אני כבר אהיה אחרי המחזור של אוקטובר..... המחזור אמור להגיע בסוף ספטמבר....
    בקיצר, נמתין עוד קצת ונעשה בדיקות בינתיים
  • את יכולה לעשות בנתיים הזרעה,
    נדמה לי שחוץ מלPAP כל התשובות מתקבלות תוך מקסימום יומיים
    אז פשוט קבעי לפי הסדר להכל ומה שיהיה יהיה....
    את לא עושה אחת לשנה בדיקת שד, בלי קשר?
    כי זה תקף לשנה.
    כנ"ל הPAP, פעם בשנה צריך לעשות, וזה תקף לשנתיים...
    אני עשיתי כבדיקות שגרה אז היה לי את זה.
    כל השאר זה הרוב בדיקות דם, כך שבדקירה אחת גומרים הכל...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי
    איך שאני מבינה אותך
    אני השבוע עשיתי כול הבדיקות דם והיום PAP ומחכה לתשובה בתקווה שהכול תקין (אין סיבה שלא יהיה)
    ואז כבר אתחיל את הטיפול
    דרך אגב מחזור שלי גם בסוף החודש כך שאולי בסוף נתחיל יחד את הטיפולים
    ואני מקווה שבקרוב נבשר שאנו בהריון
  • אופטימית.....כנראה שאת באמת אופטימית
    איך נתחיל יחד טיפול... אני בסוף ספטמבר מקבלת , ב17 לאוקטובר יש לי תור לרופא ואני אמורה להביא איתי את כל הבדיקות - מה שלא יהיה ככל הנראה מוכן.
    רק ב10 לאוקטובר יש לי PAP והתוצאות לוקחות חודש לפחות לפי מה שנאמר לי במרפאה
    בדיקות דם אעשה רק אחרי החג - איידס וכו' לוקח זמן...
    בדיקת שד- רק כשאצליח לקבוע תור לרופא כירורג....
    בקיצר,
    אני לא אתחיל שום טיפול לפני נובמבר במקרה הטוב
    אוףףףף אני רותחת על הרופא פוריות - בזבז לי חודשיים בבדיקות לי ולבעלי ולא אמר מילה על כל הבדיקות האלו
  • גם אני הייתי היום אצל הרופא וקיבלתי לעשות חלק מהבדיקות האלה... אבל אצלי אנחנו מנסים קודם על בסיס ביוץ טבעי, אז החודש שלי לא אבוד
    ואנחנו צריכים גם להשלים בדיקת זרע ובדיקות גנטיות, בקיצור שמח
  • כמה בדיקות.....אני עכשיו נזכרת,
    אבל אחרי שיש לך את התיק מסודר אז הכל כבר מאחורייך...
    תשמרי לעצמך עותקים מהכל בצורה מסודרת...
    כי יש מקומות שרוצים כסף על צילום תיק ....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • למה אצלך בדיקת PAP רק ב 10 לאוקטובר תבקשי שיקדימו זו בדיקה מאוד פשוטה אצל רופא נשים רגיל ,
    הכול יהיה בסדר את תראי את תעברי את זה ולא תרגישי איך הזמן עבר ועוד מעט תהיי בהיריון
    מחזיקה לכולנו אצבעות
  • אני לא יודעת לגבי כל הבדיקות, אבל דבר אחד אני כן אגיד לך.
    אני עשיתי עכשיו בדיקת CMV ואמרו לי שיקח לי 3 שבועות לקבל תוצאות ובסוף זה הגיע אחרי פחות משבוע. (למרות שאני לא מבינה בדיוק את התוצאות, הן גבוליות והרופא יגיד לי רק ביום ראשון אם יש לי אור ירוק או לא...), אבל מה שאני מנסה לומר הוא שהקופה מבטחת את עצמה אבל הרבה פעמים הבדיקות מגיעות יותר מהר ממה שהם אומרים. תהיי כל הזמן עם היד על הדופק. בלי כל קשר לזה שהרופא באמת לא היה בסדר והוא היה צריך ליידע אותך בכל התהליך מראש, זה ב-ר-ו-ר !!!

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • תודה חברות יקרות,
    אני נושמת עמוק,
    יש סבלנות,
    יהיה בסדר...
    אעבור את כל הבדיקות
    ומתישהו בעוד חצי שנה אתחיל בהזרעה הראשונה
    סתאאם אני מגזימה - גג תחילת דצמבר
    מעצבן הרופא הזה
    ותבינו שזה רופא פריון,
    זה לא שהוא לא מהתחום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה