עוגית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה: מאיזה גיל אפשר להתחיל לתת סקנדי-שייק ?
    בעבר הייתי נותנת לסמדר סקנדי שייק ,בהמלצת דיאטנית,כדי שתעלה במשקל...
    כיום כבר לא נותנת לה כי אין צורך
    עכשיו יש לי בעיה עם נטע שלי בת שנתיים, שבועיים שילשלה פעמיים ביום [לא וירוס],
    ובימים האחרונים הקיאה מס' פעמים ושילשלה המון!!! היינו אצל הרופא שאומר שכעת כן יש לה וירוס שיעבור עוד כמה ימים.
    בכל אופן נטע לא מוכנה לשתות מינרלי, לא טעים לה...והיא ירדה במשקל לצערי זה ממש ניכר .מילדה מלאה ובריאה הפכה להיות רזה וחלשה
    כדי שתעלה במשקל חשבתי לתת לה סקנדי שייק ,את ממליצה לתת סקנדישייק בגיל שנתיים? אל תמליצי לי על פדיאשור כי יש לו טעם זוועה וכמו שאני מכירה את נטע רק סקנדי שייק נטול טעם היא תסכים לשתות.
    אני פונה אלייך כי עד שאקבע תור אצל דיאטנית במרכז לבריאות הילד זה ייקח חודשים.
9 תגובות
עמוד 1
  • סליחה שאני נדחפת
  • טוב, קראתי בינתיים קצת מידע באינטרנט....
    איפה קונים את זה? וכמה זה עולה ?

• סקנדי שייק זו אבקה שמערבבים בחלב/ מרק/מים היא מכילה 600 קלוריות לשקית
    ולוקחים אותה אנשים שצריכים לעלות במשקל [אנשים חולים או בתת משקל וכד'].
    כמובן שצריך להתייעץ עם דיאטנית לפני.
  • קונים בבית מרקחת ללא מרשם רופא, אך מומלץ ייעוץ דיאטנית לפני
    אפשר גם להזמין באינטרנט מעל 100 ש"ח ,לא זוכרת בדיוק את הסכום המדויק
  • ליא תודה...
  • תראי בד"כ מי שלוקח את זה -הם אנורקסיות, אנשים בתת משקל בגלל כל מיני מחלות וכד'...
    הסקנדי שייק בטוח לשימוש ולכן הוא נמכר ללא מרשם ואפשר לקנות בלי ייעוץ דיאטנית.
    אם הרזון שלך מפריע לך כל כך את יכולה לקנות בבית מרקחת או לקנות דרך האינטרנט בקישור הזה:http://www.telepharma.co.il/142-he-p711-v713/Telepharma.aspx
    2 שקיות של סקנדישייק =1200 קלוריות ,תוסיפי אותם למילק שייק ותערבלי הכל במערבל מזון ,אם כל יום תשתי מילק שייק כזה אני בטוחה שתעלי במשקל.
    כמובן תחכי לתשובה של עוגית שהיא דיאטנית מוסמכת.

• תודה ממי
  • ענת בא לי להרביץ לך נשבעת לך

• היי ליא

אם אני לא טועה הסקנדי הוא מגיל 3

אני חייבת לציין שאני לא עובדת כדיאטנית מאז שסיימתי לימודים (פניתי לתחום קצת שונה) ולכן מפחיד אותי קצת לייעץ אבל אני אנסה:
    בגלל שהמצב הוא זמני והילדה בדר"כ בסדר, אולי תנסי לתת לה במשך שבועיים-שלושה אוכל יותר "משמין" (גבנ"צ, גבינת שמנת, אבוקדו, חלבה וכו') את גם יכולה להכין לה שייקים בבית על בסיס שמנת מתוקה עם גלידה.
    זאת בהנחה שאין בעיה רפואית חלילה מלבד הווירוס שגרם לה לרדת במשקל.

מה דעתך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה