שרשור סליחות (לכל אלה שלא בפורום מנסים)... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם ליידי התחילה עם זה בפורום מנסים, אבל לא רציתי להתערב לה..
    לכן אני פותחת כאן (כמו גם שם) באופן רשמי שרשור סליחות...
    כל מי שרוצה/מרגישה צורך - יותר ממוזמנת...

אני אתחיל...
    בנות יקרות, בנות מדהימות, אם אמרתי פעם משהו לא במקום, אם פגעתי במישהי במילה, בתגובה, בהתייחסות לשאלה או בקשה או בחוסר התייחסות... אני מבקשת סליחה. לא התכוונתי...

במיוחד: אולי בקרוב, אני מרגישה שלפחות פעם אחת (נראה לי פעמיים ) היתה בינינו אי הבנה ופגעתי ברגשותייך בלי שום כוונה (פעם אחת כשלא הבנתי ולא התייחסתי למצוקתך, ופעם שנייה כשתהיתי האם להמשיך בטיפולים..). אני נורא נורא מתנצלת ומבקשת שסלחי לי... לא התכוונתי...

שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולן...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
5 תגובות
עמוד 1
  • פאפייה?
    מהההההה
    לעולם לא פגעת בי זה בסדר
    פשוט מה שהרגשת אמרת וזה בסדר..אולי לא הסכמתי בדרך שבה התבטאת
    אבל לא נפגעתי וזו זכותך ואמן אמן אמן שאני ואת בזכות השנה הזו הבאה עלינו לטובה ניפגש בג'ימבורי
    עם הצוצקים שלנו
    גם אני מבקשת סליחה כי אולי לקחתי את מה שאמרת למקום אחר
    בכל מקרה
    שיהיה לנו יום כיפור שיכפר על הטעויות שלנו והצום שיועיל לנו לגמר חתימה טובה ומבורכת שהקב"ה ירחם עלינו ויעשה עימנו חסד ושיחתום אותנו רק לדברים טובים
    אמןןן ...
  • מצטרפת .... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• סליחה אם פגעתי במישהי,
    אף פעם לא הייתה לי כוונה בכך,
    אני מרגישה איתכן כמו אחיותי...ורוצה מאוד שכל אחת ואחת פה תצליח...
    לא מגיע לאף אחת להיות בעונש הזה שנקרא טיפולי פוריות...איכס....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בנות יקרות!
    גם אני מצטרפת כמבן.
    מבקשת סליחה אם פגעתי במישהי בדרך כלשהי, זה לא היה במודע ולא בכוונה, אז סליחה.
    אמן והשנה תביא עמה המון הריונות טובים ותקינים ועוד ניפגש עם העגלות
    אוהבת אתכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה