דחוף---שאלת בטא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,זה הסיבוב השני שלי כאן וחשבתי שאוכל להיעזר בידע שלכן...
    ביום א' הבטא היתה 1126 והיום-יום ה'-3500,השאלה שלי אם ההכפלה היא תקינה כי עברו ארבעה ימים בין הבדיקות ולא יומיים,זה לא אמור להכפיל פעמיים??
    תודה מראש למי שתשיב לי,הלחץ הורג...

ד"א אגב אני בשבוע 5+3,בע"ה...

23 תגובות
עמוד 1
  • זה לא תמיד מכפיל בדיוק . הגוף לא מחשבון... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אני חושבת שיחסית לבטא זה קצת גבולי.. אם כי ההכפלות המדוייקות קריטיות יותר ממש בתחילת ההריון. בשבוע שלך זה כבר קצת פחות רלוונטי (הרופא שלי אמר לי פעם שברגע שרואים את שק ההריון לא מתייחסים לבטא בכלל ובשבוע שישי צריכים לראות כבר שק..) ככה שזה ממש יכול להיות בסדר...
    יש לך כבר תור לאולטרסאונד?...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה בנות, נקווה שיהיה בסדר בע"ה...
    פאפיה- יש לי תור רק אחרי החגים,ואני ממש מתלבטת אם ללכת בלי תור, לראות מה קורה... פשוט נראה לי ששבוע 5+3 זה מוקדם מדי לראות משהו... ואני סתם אלחץ יותר...

• נראה תקין
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עד שבוע 6-7 גם ככה לא רואים כלום.
    בע"ה לכי בשבוע 7-8 ותיראי כבר דופק שלכן באהבה, מורן......

• מזל טוב

מאחלת לך המשך הריון וקל ותקין!
    אני גם ממליצה לחכות עם האולטרסאונד לאחרי החגים כדי שבוודאות תוכלי לשמוע את ה
  • תפסיקי להיות בלחץ...זה לא טוב. גם אני שבוע 6 מחר ורק פעמיים בדקתי בטא...הכי טוב לחכות ולראות שק ודופק...שיהיה בהצלחה..
  • בשבוע שישי כבר רואים שק, אבל במכשירי אולטרסאונד משוכללים ובידי רופאים מומחים. לא כל מכשיר אולטרסאונד יוכל לראות את שק ההריון בשבוע זה..
    עדיף באמת שתחכי עד אחרי החגים כדי לא להילחץ סתם..שיהיה במזל טוב ושיהיה תקין בע"ה
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • ערב טוב!
    מסכימה עם הבנות.
    הבטא נראית בסדר גמור, ובאמת כדאי לחכות כבר עד אחרי החגים כדי שתוכלי בוודות לראות שק ולשמוע דופק, בע"ה
  • תודה בנות
  • נכון...!!! שלכן באהבה, מורן......

• אולי מפורום תמיכה?? הייתי שם הרבה בתקופת ההריון וקצת אחרי הלידה... בפורום הזה ובמנסים הייתי מעט זמן עם הלינק הזה
  • יכול להיות, ביליתי שם מעט לפני הלידה.
    אבל לא הרבה זמן... כאן זה הבית שלכן באהבה, מורן......

• אז מכאן את זכורה לי?? דווקא חשבתי שמהפורום השכן..
  • כן. יש לי בן בן 3 ובת בת שנה ו 7 חודשים.
    לא משנה. מכירות מפה או משם .... העיקר מכירות שלכן באהבה, מורן......

• מצחיק,אבל אני רק חושבת מה תעשי ביום כיפור עם שניהם...?
  • גם אני חושבת על זה - כבר יומיים !!!!!!!!!! מחר אני הולכת לקנות להם פאזלים חדשים. אורי משוגע על פאזלים.
    לישון - אין מצב שלכן באהבה, מורן......

• גם אני יצאתי משילב היום עם ידיים מלאות בכל טוב
  • ממש לא חודרת לפרטיות. אני לא כאן רק בשביל החברה והפאן שלכן באהבה, מורן......

• איזה קטע...גם אני נקלטתי בהזרעה לאחר שלוש שנים וחצי של נסיונות בהריון עם ליאור,ועכשיו בטבעיות ברוך ה' ובע"ה,אחרי ארבעה חודשים של נסיונות טבעיים והפלה אחת.... אני מקווה שאני לא מתלהבת מוקדם מידי מההריון הזה...זה פשוט לא נתפס שזה יכול לקרות גם בטבעיות ובלי סבל מיותר...
    מה שאומר בנות-שהכל יכול להיות...

• כשנועם הייתה בת שנה בערך גיליתי שוב שאני בהריון, איחר לי המחזור, עשיתי בדיקה - בטא 690 ומשהו, ניכנסתי להיסטריה. הייתי בסרטים, לא ידעתי איך להתמודד עם זה, בכיתי שבועיים עד שההריון נפל באופן טיבעי. הזוי לגמרי לאחת שששנתיים וחצי לפני הייתה חותמת גם על עשירייה שלכן באהבה, מורן......

• זה באמת מדהים העניין הזה, בהריון הראשון יש באמת את הלחץ מסביב ואז כשכבר "עשית את שלך" את משוחררת והדברים קורים מאליהם,גם אם את לא ממש רוצה
  • בטא נשמע לי תקין לגמרי...

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה