הי בנות שאלה בקשר לבדיקת היסטרוסקופיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן
    יש לי שאלות בקשר לבדיקת היסטרוסקופיה. עוד כמה ימים אני עוברת את הבדיקה בבית חולים, ורציתי לשאול:
    איך התהליך? אם צריך לעשות משהו לפני כן? אם יש כאבים? כמה זמן הבידקה? אם אפשר לחזור לעבוד באותו יום? איסורים מיוחדים? ...

הקיצר חוויות שלכן ועייצות יתקבלו וירגיעו.. אני מתה מפחד מאז שהרופאה שלי אמרה שהבדיקה יכולה "להיות מלווה בכאבים".

ושאלה גם טכנית אני שומרת נידה, והבעלול ואני נהיה ב-7 נקיים בזמן הבדיקה, יש סיכוי שאפשר לגעת בכל זאת???? אני מאוד רוצה שיהיה שותף איתי שם ולא יעמוד בתור עציץ...

תודה לכן מראש
14 תגובות
עמוד 1
  • צר לי אני עברתי רק צילום רחם (HYSSTEROGRAPHY )...
    אבל שיהיה בהצלחה
  • עברתי רק צילום רחם,
    דרך אגב למה שלחו אותך לבדיקה הזו?

בעיקרון הבנתי (לא מניסיון אישי) שהכאבים הם כמו צילום רחם, לפעמים פחות לפעמים קצת יותר....
    הבדיקה מתבצעת בחדר ניתוח, כי צריך סטריליות גבוה מאוד.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי ליידי 1- תודה!
    הי מיה רוצה תינוקי- אני נשואה שנתיים פלוס ועברתי הפלה ושני הריונות חוץ רחמיים- אחד התמוסס בעצמו ואחד הייתי צריכה לעבור ניתוח- בצדדים שונים בגוף.
    הקיצר הרופאה שלי רוצה לבדוק למה ההריונות לא נקלטים.
    מימה שהבנתי מהרופאה שלי זו בדיקה שמחדירים צינורית עם מצלמה לאזור הרחם ורואים את כל הסביבה.
    את יכולה להבין את רמת הלחץ הסביבתי שיש לי בכל מקרה נוסף ללחץ מהאי- נודע בבדיקה... ומחוסר נוכחות הבעלול בעסק בצורה פיזית...
  • צר לי לשמוע על הדרך הקשה שעברת עד כה...
    אבל אני מאחלת לך שמעכשיו יוכלו לעזור לך ובמהרה תהיו הורים.
    למיטב ידיעתי הכאבים הם דומים לצילום רחם, שהם לא היו כל כך נוראיים אני לקחתי 2 נורופן לפני ועברתי את זה יחסית בקלות
    לגבי הבעלול אני מציאה לך לפנות למכון פועה או לרב שיוכלו לעזור לך בשאלותיך.
    שנה טובה ובשורות טובות
  • אני לא חושבת שאת צריכה לחשוש,
    הרבה בנות עוברות את הבדיקה,
    נכון שזה לא נעים, אבל זה גם לא נורא,
    אני גם חששתי מאוד מהצילום רחם, אבל זה היה רק קצת כואב,
    לא משהו שאי אפשר לעמוד בו....
    אני בטוחה שאת חזקה ויהיה בסדר.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אספר על ניסיוני,עברתי זאת
  • תודה רבה אתן ממש מרגיעות, ממש חשבתי שזה כבר צעד לפני הסוף- הפרייה (אני יותר מדי קוראת בנט) הלחצה נוספת עצמית, ממש מעודד לשמוע שזה לא סוף העולם ועוד עוברו את זה ועכשיו יש להן או בדרך ל- "פשושי".
    תודה ליידי1- בררנו במכון פועה והבעלול לא יכול להגעת בי- איזה דיכאון! אני בשקילה עם כדאי לקחת מישהו אחר לבדיקה כמו אחותי-אני צריכה משהו לעשות "הורדת ידיים", ואם הבעלול יהיה על "תקן עציץ" שם, אני בטוחה שלא יהיה לי עצבים להשקות אותו. טוב נראה...

מיה רוצה תינוקי- סליחה על הבורות מה זה פוליפים???
    מרווה- את אושפזת לנתוח באותו יום? בתכנון שלי זה לחזור לעבוד אחה"צ באותו יום.

תודה לכן, צום קל ומועיל
  • יש לך בקישור הבא הסבר מפורט:
    http://www.4-women.co.il/cat/7-%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%94-

דרך אגב לא כל בדיקת היסטרוסקופיה - מסתיימת בניתוח, זה לא נכון.

ופוליפ הוא סוג של גידול \ צ'יסטה שנמצא ברחם ומפריע להיקלטות או להחזקת הריון,
    ההחלטה אם להוציא אותו משם תלויה בגודלו (אז דרך אגב צריךהיסטרוסקופיה נתוחית)...

יקירתי אל תשכחי שאני לא רופא, אני מסבירה לך רק ממה שהסבירו לי וממה שקראתי, אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור אך אולי כדאי שבשביל הרוגע שלך תשאלי הכל הכל את הרופא...אל תתביישי.

וכן, קחי איתך מישהו שתוכלי לגעת בו בבדיקה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה רוצה תינוקי תודה על הקישור, מאוד עזר להרגיע, יש שם מידע מעולה, והתמונות חבל"ז.

הבדיקה עוד שנייה, נקווה שיהיה טוב!
  • בהצלחה מתוקה שלי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי לכולן עדכון קל, אני אחרי הבדיקה ומה לעשות הפסיקו לי את הבדיקה באמצע.
    הסיבה של הרופא בבי"ח, שהוא ראה שהרחם סגור, והתעלה מאוד צרה והוא לא הצליח להכנס לרחם בלי לגרום כאבים.
    מה שזה אומר לגבי שהיו כאבים ממש חזקים בהתחלה ניסיתי להחזיק מעמד אבל כשהתחלתי לבכות הרופא הרים ידיים מעצמו.
    לקח לי כמה דקות טובות עד שיכולתי לזוז מ"הכיסא" מרוב כאבים.
    הרופא היה קצת "קפוא" אבל האחות הייתה מדהימה.
    הרופא אמר שבגלל שעדיין לא ילדתי אז הכול הרבה יותר סגור ולחוץ ורואים שאני סובלת מאוד (להשוואה הכאבים שהיו לי אחרי הניתוח היו יותר קלים מה"חפירה" שלו אצלי- למרות שזה היה סביבות דקה "חפירה").
    הקיצר הפנה אותי לאותה בדיקה רק בהרדמה מלאה- בילוי של יום שלם, אני מקווה שעוד אספיק לעשות אותה החודש, אם לא אז הכל נדחה במחזור.
    בנתיים יש רק כאבים כמו של מחזור ודימום קל שאמור לעבור מעצמו.

תודה רבה לכולן על כל התמיכה והעזרה.
    שנשמע בשורות טובות ומשמחות
  • יו מסכנה שלי,
    כואב לי לשמוע שהיית צריכה לסבול כאבים שכאלה,
    אולי באמת בהרדמה כללית הכאב יחסך ממך ויהיה יותר קל,
    שרק תעברי את זה במהרה ותרגישי טוב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה