היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. שאלה קטנה... תמיד כשאני מחדירה את הנרות אחרי כמה שעות זה קצת יוצא החוצה והאחות אמרה שזה טבעי. בצהריים הכנסתי 2 נרות ועכשיו אני רואה שזה קצת יצא אבל לא בצבע לבן, אלא כמו הפרשות חומות. זה תקין ?? או שמע עלי לפחד....??? מחכה לתשובה מהר..
7 תגובות
עמוד 1
הי מותק, הפורום לא מחליף כמובן חוות דעת של רופא, וכדאי אולי להתקשר ולהתייעץ עם הרופא. אני אישית הייתי רואה בכך דווקא סימן טוב - אולי השתרשות ברחם ? כמו בקליטה רגילה ? שלכן באהבה, מורן......
בפורום של ד"ר ישי, ראיתי שהוא מזמן לא עונה שם.. מכירה פורום להתייעץ עם רופאים...??
פורום טוב, עונה שם פרופ' דניאל זיידמן שהוא מומחה פוריות : http://www.doctors.co.il/forum-246 אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!! שלכן באהבה, מורן......
אין לי מושג, זה לא נשמע כמו משהו שצריך להדאיג, אבל אין לי מושג.... תשאלי מחר בבוקר במרכז לבריאות האישה (האחיות שם, ובטוח יש רופא תורן)
תיהיה רגועה מיה שמחכה לחסידה.....
הי מותק!! גם אצלי זה היה ונורה פחדתי...אבל מתברר שזה לטובה.לי היה ממש קצת יום וחצי....וזהו ...בכל זאת הייתי מדברת עם הרופא...אבל בלי לחץ..תנוחי ותחשבי חיובי.המון בהצלחה
שמחה! אני גם עושה את הנרות עכשיוץ לי זה לא קרה. אבל כמו שהבנות אמרו אין מה לדאוג ותתייעצי גם עם הרופא. בהצלחה