אולטרסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אתמול הייתי באולטרסאונד ראשון, מתסבר שאני רק בשבוע 6 פלוס 4 . ראיתי את הלב הקטנטן של העובר פועם.

הבחילות עדיין קשות מאוד, קניתי כמוסות של ג'ינג'ר שאולי עוזרות אך לא משקיטות את הבחילות לגמריי והן עדיין קשות. הרופא שלי אמר שאין לו מה לתת לי פרט מלאכול ג'ינג'ר כלום לא יעזור.
    בכל אופן, אני מאוד מאושרת ומחכה לשקיפות כדי לדעת את מין העובר.
8 תגובות
עמוד 1

• מזל טוב מותק!
    דרך אגב איזה טיפול עשית?
  • החודש לא עשיתי שום טיפול! אני אחרי צילום רחם והחלטתי לקחת הפסקה מהטיפולים לצורך טיפולי שיניים וככה יצא שבאופן טבעי לחלוטין אני בהריון.
  • מזל טוב אם לא אמרתי...

מדהים כל פעם מחדש כמה בנות נכנסות להריון טבעי בהפסקה מהטיפול
  • מזל טוב מאמי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מורן - אני עשיתי אצל טוגנרייך...ולא קרה כלום..
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אילנה!
    בשעה טובה!
    שיהיה הריון קל, כיפי, תקין ומשעמם
  • היי מותק!! המון בהצלחה! איזה כייף לראות את הלב הקטן שלהם!!!!!!!! אני עושה אולטרסאונד ביום ראשון ומאוד דואגת לא לראות כלום...מפחיד אותי...כבר כמה ימים יש לי רק כאבי ראש ועייפות.לא מרגישה כלום...מקווה שזה בסדר.שוב המון בהצלחה מותק! שיהיה קל ותקין
  • איזה יופי מתוקה!!!!!!!!!!
    מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!
    שימשיך ככה תקין ושקט ושיביא לכם הרבה נחת!!!!!!!!
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה